PONYVALEGÉNY

Bekő Balázs: budaörsi „bemutatkozás” betlivel

A Tatabányáról visszatérő szakembernek nem lesz könnyű dolga a BSC-nél, ha ismét bajnokcsapatot akar faragni az állományból

2022. július 31. - Horváth M. Attila

pb020068_1.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAÖRS–KELEN 1–3 » Minden kezdet nehéz: az NB III, Nyugati csoport nyitányán a nyáron a klubhoz közel egy évtized után visszatérő Bekő Balázs irányította házigazda kétgólos vereséget szenvedett a fővárosiaktól.

A Kelen SC lélektanilag jókor, az első félidő közepén került előnybe, majd a második játékrész elején – számára a lehető legjobbkor – megduplázta az előnyt, és bár ifj. Szamosi Tamás révén szépített a BSC, a hajrá ismét a látogató számára alakult ideálisan, így a XI. kerületiek Babinszky Bence, Pintér Bence és Tímári Norman találataival idegenben elért diadallal indították az évadot. Bekő Balázs és alakulata számára csakhamar itt a javítás lehetősége, ugyanis augusztus 3-án, szerdán 17:30-kor azt az újonc Zsámbékot fogadja, amely értékes döntetlent (0–0) ért el a Zalaegerszeg II. otthonában. 

pb020050.JPGNem csupán a tréner tért vissza  Öt és fél szezon után ismét budaörsi szerelésben lépett pályára a Kelen SC ellen Ferkó Ádám. A rutinos középpályás volt már budaörsi bajnokcsapat tagja, mi több, a BSC színeiben nem is egy alkalommal játszott az NB II-ben, avagy a BKV Előrétől érkező fedezet visszatérése akár jó ómennek is felfogható az Árok utcaiak háza táján.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr717894985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása