PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: KORSÓS DORINA, a román Rapid Bukarest kézilabdázója

A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes balszélső szereti az amerikai futballt és imád sütni

2022. július 06. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Korsós Dorina, a román Rapid Bukarest kézilabdázója, a Győri Audi ETO, a német TuS Metzingen és a Debreceni VSC korábbi balszélsője, aki a kisalföldiekkel háromszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját.

korsos-dorina.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: A szüleim által szerettem bele a kézilabdába, hiszen ők is űzték ezt a sportot és a mai napig edzősködnek.

A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Rengeteg jó élményem van, nem tudnék egyet választani.

Akit a sportágon belül nagyra tartok: Görbicz Anitát. Igaz, már nem aktív játékos, de mindig is a példaképem volt és megtiszteltetés, hogy egy csapatban játszhattam vele és hogy sok mindenre megtanított.

Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Sok barátot szereztem a kézilabda által, amiért nagyon hálás vagyok. Napi szinten Szimóval (Planéta Szimonetta) és Julcsival (Hársfalvi Júlia) tartom a kapcsolatot.

Szezonbeli emlékezetes esemény: Egyértelműen az, hogy megnyertük a román bajnokságot és ezáltal kivívtuk a Bajnokok Ligájában való indulást.

Célkitűzés a jelenlegi évadra: Egyénileg sokat fejlődni, a csapatommal minél tovább jutni a Bajnokok Ligájában és helytállni a bajnokságban.

korsos_dorina_gyor.jpg

Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Stabilan, magas szinten játszani.

Amelyik sportot még kedvelem: Amerikai futball. Go Packers! (kacsint)

Amit eddig még nem tudtak rólam: Nagyon szeretek sütni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1917875969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása