PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: SZILÁGYI BENJÁMIN, a Pick Szeged kézilabdázója

A nyáron a NEKA-tól visszatérő jobbszélső: „A Bajnokok Ligájában szerzett első találatomat sosem fogom elfelejteni”

2023. október 07. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Szilágyi Benjámin, a férfi kézilabda NB I-ben szereplő OTP Bank-Pick Szeged utánpótlás-válogatott jobbszélsője.

szilagyi_benjamin.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: A londoni olimpia miatt kezdtem el kézilabdázni, és mivel apukám is a sportág szereplője volt, ez is szerepet játszott benne.

• A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Nagyon sok pozitív élményben volt részem és csodálatos létesítményekben játszhattam, de a Bajnokok Ligájában szerzett első találatomat sosem fogom elfelejteni.

• Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Sok mindenkivel jó viszonyt ápolok, nem tudnék kiemelni egy személyt.

• Szezonbeli emlékezetes esemény: Még most indult a szezon, de remélem, hogy a magyar bajnoki címünket vissza tudjuk szerezni vagy a kupát.

• Célkitűzés a jelenlegi évadra: Minden nap fejlődni és a szívemet-lelkemet kitenni mindig. Szeretnék minél több percet a pályán tölteni és mindig fejlődni, no meg természetesen trófeákat nyerni.

attachment1655793154_1.png

• Amit szeretnék elérni néhány éven belül: A felnőtt válogatottban való bemutatkozást.

• Amelyik sportot még kedvelem: A teniszt nagyon, meg a strandkézilabdát.

se20230927_fb_98.jpg

• Amit eddig még nem tudtak rólam: Szeretek kávézni, a szeretteimmel lenni a szabadidőmben és sokat utazni, valamint új ételeket kipróbálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9918230041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása