PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: BAJ MARCELL, a Szegedi VE vízilabdázója

Akinek Benedek Tibor a legnagyobb: „Emlékszem, amikor még ifiként a KSI-ben játszottam, lejött a reggeli edzésekre, ahol testközelből tapasztalhatta mindenki, milyen alázatos a sportág iránt”

2022. június 28. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Baj Marcell, a 2021/2022-es szezonban az OB I 7. helyén végző Szegedi VE korábbi utánpótlás-válogatott vízilabdázója, a csapat centere.

baj_marcell_1_portre.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: A megmérettetésbe szerettem bele, állandó kihívások vannak és ezáltal borzasztó inger gazdag a környezet, a sportolói élet. A vízilabdát azért szeretem különösen, mert rengeteg a fizikai kontakt és egy nagyon fárasztó sportág.

A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Sok ilyen volt, alapvetően például az egész előző év megélése is egy nagy élmény volt.

Akit a sportágon belül nagyra tartok: Benedek Tibor – és ezt nem csak udvariasságból mondom. Emlékszem, amikor még ifiként a KSI-ben játszottam, lejött a reggeli edzésekre, ahol testközelből tapasztalhatta mindenki, milyen alázatos a sportág iránt, de különösen a karaktere tetszett a legjobban, hogy egy ilyen eredményekkel rendelkező sportoló mennyire szerény tud maradni.

baj_marcell_2_akcio.jpg

baj_marcell_akcio.jpgAkivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Szerencsére sok emberrel jó kapcsolatot ápolok.

Szezonbeli emlékezetes esemény: A szezon utolsó meccse elég drámaira sikerült. (2022. április 13-án az OB I rájátszásában a Szeged ötméteresekkel győzte le a Pécset hazai medencében 9–9 után 12–10-re úgy, hogy a rendes játékidőben Baj Marcell két gólt szerzett, mindannyiszor emberelőnyből talált be – a szerző)

Célkitűzés a jelenlegi évadra: Még jobb helyezés az előzőnél is.

Amit szeretnék elérni néhány éven belül: A posztomon a legjobbak közé akarok tartozni. Ezért edzek, ezért fejlesztem magam. Hogy ennek az elérése milyen sikereket hoz magával, az majd kiderül.

Amelyik sportot még kedvelem: Az ökölvívást nagyon szeretem.

Amit eddig még nem tudtak rólam: Nagyon jó az énekhangom. Mondjuk, ezt tényleg senki nem tudja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5617868969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása