PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: BOZÓ PÉTER, a Szentes vízilabdázója

Egyszerű gyerek nagy célokkal: „A tudtomra adták, hogy belőlem nagyon jó center lehet”

2024. február 18. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A 2022. március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Bozó Péter, a férfi vízilabda OB I-ben szereplő és 13 forduló után 7 ponttal a tabella 12. helyén álló Metalcom Szentes korábbi utánpótlás-válogatott játékosa, a csapat centere.

bozo_peter.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Ez volt az első, amibe beleszerettem, mivel az első edzőm és a közösség is támogatott, a tudtomra adták, hogy belőlem nagyon jó center lehet. Megtetszett az ötlet és szép lassan megszerettem a sportágat is.

• A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Az egyik legnagyobbat számomra a korosztályos válogatott adta. Lehetőségem volt a legjobbak közt bizonyítani. A másik számomra legkedvesebb élményem a Vasas utánpótlás országos döntő adta.

• Akit a sportágon belül nagyra tartok: Számomra nagy példakép Kis Gábor olimpiai bajnok, akivel ebben az évben már együtt dolgoztunk. Rengeteget tudok tőle tanulni, olyan fogásokat, trükköket mutat, amelyek által egyszer én is eljuthatok a legjobbak közé.

• Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Vörös Viktor számomra egy apafigura, akitől szintén rengeteg dolgot tanulok nap mint nap.

• Szezonbeli emlékezetes esemény: Az első mérkőzés emlékezetes lett számomra, az OSC csapata ellen három góllal kezdtem a szezont. (2023. szeptember 13-án hazai medencében úgy szenvedett 15–7-es vereséget a Szentes, hogy a 2–2-es döntetlent hozó második negyed kivételével mindegyik etapot elbukta, Bozó Péter csapata második, harmadik és hetedik találatát lőtte Bisztritsányi Dávid hálójába – a szerző) Sok jó meccs volt ebben az évadban, amit még ide tudnék sorolni.

• Célkitűzés a jelenlegi évadra: Hogy ebből a szezonból a legtöbbet ki tudjam hozni. Minden meccsen én akarom a legtöbb gólt lőni, a legtöbb kiállítást csinálni és ezáltal segíteni a csapatomnak.

• Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Célom a közeljövőben, hogy még jobban szem elé kerüljek mindenhol, akár a nemzetközi-, akár a hazai csapatoknál.

• Amelyik sportot még kedvelem: Kézilabda, UFC, darts, horgászat.

• Amit eddig még nem tudtak rólam: Egyszerű gyerek vagyok nagy célokkal. Tele vagyok lendülettel és erővel.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6218328711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása