PONYVALEGÉNY

Múzeumok majálisa: nagy siker volt

Több mint hetven múzeum mutatkozott be a nagyközönségnek május utolsó előtti hétvégéjén

2022. május 23. - Horváth M. Attila

muz_maj_4.jpgSzámtalan program várta az érdeklődőket szombaton és vasárnap a Magyar Nemzeti Múzeumban, valamint a Múzeumkertben.

A pandémia ezúttal sem lehetett akadály. A Múzeumok majálisának szervezői ezúttal is mindent megtettek, hogy ami csak lehet, flottul működjön, így a magunk mögött hagyott hétvégén, május 20-án és 21-én több mint hetven múzeum hívta fel magára a figyelmet valamilyen formában a dübörgő belváros csendszimfóniától távol eső szigetén.

muz_maj_2.jpg

A nagyszabású és – mint az szombat este készült felvételeinken látható – nem visszafogott érdeklődést kiváltó eseményen a legkisebbek figyelmét – afféle előgyermeknapi kedveskedésként – érdekesebbnél érdekesebb programokkal kötötték le, míg a felnőtteket tárlatvezetéssel és koncertekkel várták a rendezvény kiötlői és megalkotói. A már-már hagyományosnak számító „műsorfolyamnak” folytatása következik, avagy ideillik a színházból és a mozivászonról kölcsönzött alkotás címe: Jövőre veled ugyanitt.

muz_maj_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1817838873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása