PONYVALEGÉNY

BVSC: 0–2 helyett egygólos siker az Érd ellen

A Pest megyeiek korábbi labdarúgói, Májer Gergő és Kelemen Patrik a második félidőben léptek pályára az NB III, Nyugati csoport 34. fordulójának szerdai játéknapján

2022. május 08. - Horváth M. Attila

p4110017.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto_1.pngBVSC-ZUGLÓ–ÉRDI VSE 2–1 » Hátrányból fordítva a vártnál nehezebben nyert az NB III, Nyugati csoportjának jelenlegi ezüstérmese.

Amíg matematikai esély van, addig küzdenek. Csakhogy a realitás azt mondatja, a XIV. kerületi alakulat a 2022/2023-as szezonnak a harmadik vonalban vág neki, elvégre négy fordulóval a jelenlegi évad zárása előtt ugyanennyi egységnyi hátrányban van a Mosonmagyaróvárral szemben, amelynél valójában öt ponttal kellene többet szereznie Buzsáky Ákos tanítványainak, ugyanis a mosoniak gólkülönbsége huszonkettővel jobb a zuglóiakénál. Megannyi korábbi csapattárs köszönthette egymást a szerdai meccs előtt, hiszen amíg az érdieket erősítő Németh Gábor és a BVSC-t szakajtónyi góllal segítő Kokenszky Norbert a 2020/2021-es évadban a III. Kerületi TVE színeiben futballozott együtt, addig a manapság Zuglóban edzésre jelentkező hátvéd, Májer Gergő és a támadó Kelemen Patrik nagyon is jól ismeri a másik oldalt. Mindketten dolgoztak együtt Limperger Zsolttal, nem mellékesen a védő korábban Monoron Hunya Krisztiánnak, míg Diósdon Kokenszky Norberttel Gubacsi Zoltánnak volt csapattársa.

diosd_csapat.JPG

Érdekesség, hogy Májer és Kelemen is csereként jutott játéklehetőséghez – előbbi a szünetben, utóbbi bő negyedórával a találkozó vége előtt állt be –, a két váltás között pedig fordított a fővárosi brigád, amely Koós Gábor fejesével ugyan hátrányba – ám a játékvezető minden bizonnyal hibás döntésének köszönhetően nem kétgólosba – került, a folytatásban Kokenszky Norbert hét perc alatt szerzett duplájával a számára helyes mederbe terelte az összecsapást. Mivel a támadó már negyven bajnoki találatnál jár, nem keltene különösebb meglepetést, ha a társulata netán maradna is, de a csatár osztályt váltana a szezon végeztével. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6017826453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása