PONYVALEGÉNY

Albert Ádám góljainak ezúttal nem örültek Cegléden

Az NB III, Közép-csoportjának szerdai játéknapján némi meglepetésre a kiesés ellen hadakozó Dabas-Gyón a Malomtó szélen aratott 2–0-s győzelmet

2022. május 08. - Horváth M. Attila

p7280079.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto_1.pngCEGLÉDI VASUTAS–DABAS-GYÓN 0–2 » Május első szerdáján visszavágott az ősszel elszenvedett 3–0-s kudarcért a látogató, ráadásul az NB III, Közép-csoport 34. fordulójában lejátszott bajnokin egykori labdarúgója, Albert Ádám okozta a CVSE vesztét.

A 31 esztendős labdarúgó a 2016/2017-es évadban tartozott a Vasutas kötelékéhez, az akkoriban a másodosztályban szereplő Malomtó széliek színeiben 38 bajnokin nyolc találatig jutott. A hétközi meccsen szintén a nyolcas szám játszotta a főszerepet, ugyanis ebben a minutumban került előnybe a kiesés ellen harcoló Dabas-Gyón Albert Ádám révén. A vendéggárda okosan visszaállt, a CVSE nem is találta a játék ritmusát, valódi sansza a gólszerzésre mindössze egy volt az első félidőben, ami hazai pályán több mint kevés. A fordulást követően hiába birtokolták többet a labdát Bagó Patrikék, mindez ordító ziccerekben nem mutatkozott meg. Sőt, mivel az idő előrehaladtával egyre többet kockáztatott a Cegléd az egyenlítés érdekében, a Dabas-Gyónnak tálcán kínálta a lehetőséget az előnye megduplázására, ami meg is történt a találkozó 86. percében. Albert Ádám duplájával némi meglepetésre elvitte a három pontot a Dabas-Gyón, ám az bizonyos, hogy az előttünk álló vasárnap során mindkét alakulatnak jóval nehezebb dolga lesz. A Ványi Zsolt trenírozta Cegléd a nyolc bajnoki óta veretlen, Tóth András vezette Iváncsa vendége lesz május 8-án, 17 órától, míg a Dabas-Gyón ugyanakkor az edzőváltás után a legutóbbi két meccsen a győzelem útjára visszatérő, az ezüstéremért harcban lévő Dunaújvárost fogadja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9517826455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása