PONYVALEGÉNY

Diósgyőr: Vitelkiék győztes visszatérése

A DVTK korábbi legendás labdarúgója és trénere, Vitelki Zoltán a vendéggárda edzőjeként, míg Balázs fia góllal bizonyított

2022. március 11. - Horváth M. Attila

p5160187.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngDIÓSGYŐR II.–TISZAÚJVÁROS 2–4 » Még ha csupán egyetlen bajnoki erejéig is, de visszatért a DVTK-hoz Vitelki Zoltán, az egyesület egykori futballistája és edzője vasárnap délelőtt.

Az NB III, Keleti csoport 24. fordulójában még két perc sem telt a DVTK II.–Tiszaújváros bajnokiból, amikor vezetéshez jutott a látogató. Nem akármilyen pillanatnak lehettek szemtanúi a jelenlévők, ugyanis a gólt Vitelki Balázs, a vendégtréner fia szerezte, aki nem mellékesen Diósgyőrben pallérozódott. Bár a helyi fiatalok a játékrész közepén egyenlítettek, az újvárosiak még a szünet előtt visszavették a vezetést – számukra a legjobbkor. A folytatásban minden a vizitálók elképzelése szerint alakult, így az egy héttel korábbi SBTC elleni hazai fiaskót (1–3) némiképp feledtetve ezúttal viszonylag könnyedén szereztek három pontot. A 4–2-es sikerből a korábban honlapunk Életpálya sorozatában bemutatott tiszaújvárosi csapatkapitány, Bussy Dávid kezdőként a 80. percig volt a pályán, míg a Kapuskérdések rovatban szereplő Galambvári Gergő az 54. percben váltotta Herceg Pétert a háló előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6717778350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása