PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki ünnepi hangulatba hoz: BUCUR-SZŰCS GABRIELLA, korábbi válogatott kézilabdázó, olimpikon

„Amióta én is édesanya vagyok, azóta sokkal varázslatosabbak az ünnepek!”

2021. december 18. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Bucur-Szűcs Gabriella, korábbi magyar- és román válogatott kézilabdázó, olimpikon, a Debreceni VSC, valamint a CS Vălcea, a HC Zalău, a HCM Baia Mare és a Dunărea Brăila egykori balátlövője.

szucs_gabriella.jpgkaracsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Család, ünnep, meghittség.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Töltött káposzta, mákos és diós bejgli.

karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Bonbonetti. A kedvenc a zselés, karamellás és most a kislányom által felfedezett banán és málna ízű fondant, de a Stühmer szaloncukornak sem tudunk ellenállni.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Család. Számomra az a legfontosabb, hogy együtt legyünk!

karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Őszintén? Már nem emlékszem, de jó volt gyermeki naivságban élni. Sokszor felidézzük, hogy milyen volt egy-egy karácsony, hogy vártuk a Jézuskát és az ajándékokat... Most az tesz boldoggá minket, hogy együtt lehetünk. Örömünket leljük gyermekeink boldogságában és szüleink mosolyában.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: A kézilabdában mindig december elején vannak a nemzetközi megmérettetések, legyen szó Eb-ről vagy vb-ről. Jó volt mindig, amikor egy-egy ilyen versenyről éremmel tértünk haza és az is a „karácsonyfára került”. Magyar válogatottként 2004-ben Európa-bajnoki bronz Magyarországon és 2005-ben világbajnoki bronz Oroszországból, román válogatottként 2015-ben vb-bronz Dániából.

karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Minden karácsonyunk nagyon szép és emlékezetes volt, de amióta én is édesanya vagyok, azóta sokkal varázslatosabbak az ünnepek!

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngMegfogadom 2022-re, hogy... Nem szoktam fogadalmat tenni új évre, inkább kívánni, hogy egészségesek és boldogok legyünk, valamint tölthessünk együtt minél több időt! Szeretnék mindenkinek meghitt, örömteljes karácsonyi ünnepeket és békés, boldog új évet kívánni!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9016786994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása