PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki ünnepi hangulatba hoz: GYURCSÁNYI ZSOLT, egykori futsalválogatott

A teremsport legendája 2012-ben a Ciprusról történő hazalátogatás során élte át élete legszebb karácsonyát

2021. december 05. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Gyurcsányi Zsolt, a magyar futsal élő legendája, a válogatott korábbi kitűnősége, többek között a Csömör, a Gödöllő, az ETO, a Haladás és a Veszprém egykori játékosa, aki manapság nagypályán a Vas megyei I. osztályban szereplő Táplán SE-ben futballozik.

gyurcsanyi_zsolt.jpgkaracsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban » Utazás, család, barátok.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat » Halászlé.

karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... » Kókuszos, marcipános.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony » Utazás, család, barátok.

karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza » Hogy micsodaaaaa? (nevet)

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem » Szilveszter Kupák – az mindig felhőtlen szórakozás is egyben.

karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya » 2012, amikor családként, már a kislányunkkal látogattunk haza Ciprusról.

mvacdmjahmlvjme-yellow-christmas-ball-png-transparent-image.pngMegfogadom 2022-re, hogy... » Nem fogadok meg semmit és ezt be is tartom. (nevet)

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5116774380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása