PONYVALEGÉNY

Válogatott futsalossal és a Haladás korábbi labdarúgójával erősített a Táplán SE

Gyurcsányi Zsolt és Manganelli Attila is sokat segíthet a Vas megyei I. osztály újoncának bennmaradásában, amely két vereséggel kezdte a bajnoki szezont

2021. augusztus 25. - Horváth M. Attila

manganelliattila.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngTÁPLÁNSZENTKERESZT » Mint arról a Foci a köbön annak idején beszámolt, a Táplán SE a télen szerződtette az egykori válogatott középpályást, Horváth Andrást, ám mert a célt sikerült elérnie a társulatnak, a nyáron a korábban a nemzeti csapat alapemberének számító futsalost, Gyurcsányi Zsoltot, valamint a Haladás volt középpályását, Manganelli Attilát is sikerült a klubhoz csábítani.

A Rába ETO, a Haladás és a Veszprém neve nem csupán a nagypályás futball vagy a kézilabda kapcsán, de a futsalban sem cseng rosszul, márpedig a manapság már 41 éves Gyurcsányi Zsolt a fenti egyesületeket végigjárta, és hogy nem teljesített rosszul, azt jelzi, hogy karrierjét sikerek övezték nem csupán klub-, hanem válogatott szinten is. Ám miután a nyáron beérett a táplánszentkereszti munka gyümölcse és a gárda a Vas megyei I. osztályba jutott, érthető, ha a vezetőség szerette volna megerősíteni a keretet, a vezérkar pedig a rutinra szavazott. Így került idén nyáron a Celldömölk, a Büki TK, a Haladás és az FC Ajka egykori kiválósága, Manganelli Attila is a Táplán SE látószögébe, márpedig a tapasztalatnak híján nem lévő fedezet egyértelműen alapembere lehet újdonsült alakulatának. 

schimmerszabolcs.jpgKettőből semmi Fel kell még vennie a Vas megyei élvonal ritmusát az újoncnak, ugyanis a Táplán SE két nagy különbségű kudarccal kezdte meg bajnoki szereplését. A nyitányon az Egyházasrádóci otthonában elszenvedett 4–0-s vereség úgyszólván benne volt a pakliban, ám a gárda pechjére a második körben azzal a Király SE-vel találkozott hazai környezetben, amely nem csupán nagy terveket szövöget, de NB I-es rutinnal is fel van vértezve, lévén az Angliát is megjáró Haladás-legenda, Halmosi Péter ugyanúgy a keret tagja, ahogy az idén nyáron szerződtetett Schimmer Szabolcs. A 6–3-as vendégsikerrel záruló hétvégi bajnoki egyik érdekességét és presztízsét az adta, hogy a két csapat nyári érkezője, a tápláni Manganelli Attila és a „királyi” Schimmer Szabolcs a 2000-es évek második felében a Haladásban csapattársak voltak, miként a látogatót erősítő Subicz Gáborral is szerepelt hajdanán egy szombathelyi együttesben Manganelli.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3516669686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása