PONYVALEGÉNY

Újbuda újdonsága: egy hét múlva nyílik meg hazánk első okosplázája

Az Etele szeptember 17-től csábítja nem csupán XI. kerületi vevőit

2021. szeptember 09. - Horváth M. Attila

img_20210904_160331.jpgSzeptember 17-én, pénteken nyílik meg a főváros újabb bevásárló- és szórakoztatóközpontja, az Etele Plaza a XI. kerületben, amelynek fejlesztéséért az a Futureal csoport felel, amelynek neve a VIII. kerületben még csak kivitelezés alatt álló Psota Irén emlékparkhoz is köthető.

A marketingesek jó munkát végeztek. Ül a néne a szellem által vezetett, sofőr nélkül száguldó, négyesre keresztelt metrón, és azt látja, hogy a jövő megérkezett. De ugyanezt tapasztalja a bácsi is, ha megáll és várja a felszíni 4-est az olykor felbolydult méhkashoz hasonlító Jászai Mari téren. A tervezőcsapat megadta a módját és jól eltalált lógóval, illetve eszperente jelekkel szervez, mert megjelentetne kertben, teremben kedves embereket egy remek helyen.

img_20210904_160030.jpgJelzésértékű, hogy a sokak által jól ismert GAP ruházati márka Újbudán kísérli meg a visszatérést a köztudatba több mint háromszáz négyzetméteren, mint ahogy az is – és talán ez a legfontosabb –, hogy az Etele lesz hazánk első okosplázája. Hogy aztán a beruházás – a koronavírus akkoriban még nem is sejtett árnyékában – mennyire volt okos döntés, arra az idő adhatja meg a választ.

img_20210904_154716.jpgSZÁMOS mondatOK 2018-ban kezdte el építeni a végül 300 millió eurós beruházásból létrehozott Etele Plazát a kivitelező, ám a 2021 tavaszára tervezett nyitást a világjárvány hatásai miatt végül 6 hónappal elhalasztották. | Az összesen 137000-ből 55000 négyzetméter az a hasznos terület, amelyen a bérlők fogadhatják a betérő érdeklődőket. | 180 üzlet várja a vásárlókat | 1. üzletét nyitja meg a budai bevásárlóközpontban a Peek & Cloppenburg.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3116684812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása