PONYVALEGÉNY

KÉPséges Budapest | 21. | Infopark

2023. szeptember 02. - Horváth M. Attila

img_20230901_181138.jpgMegdöbbenünk, meghökkenünk, felháborodunk, meglepődünk, elmosolyodunk. A főváros tálcán kínálja a lehetőséget minderre, mert a téma tényleg az utcán hever. A 2023. március 30-tól indított, rendszeresen jelentkező rovatunkban egy-egy fotóval és néhány mondattal adjuk a köz tudtára, éppen miért is lehet megdöbbenni, meghökkenni, felháborodni, meglepődni vagy esetleg elmosolyodni.  

kepseges_budapest.jpgFöldiekkel játszó égi tünemény? A jelenség mondhatni, nem hétköznapi, és mégis: péntek esti frász azért nem fenyegette az éppen a XI. kerületben járót vagy az ottlakót, elvégre a kék vászonra pingált isteni iksz fix, hogy előfordult már a történelemben, csak éppen nem minden áldott nap fordul elő. Hovatovább azért sem meglepetés ezen égi vetület felfedezése, mert amíg az előző években még azt tapasztalhatta a nyárkedvelő egyén, hogy az este nyolc óra után érkezik nem feltétlenül hamuszürkeséggel, addig manapság mintha korábban sötétedne, mint azt megszokhattuk. Persze amíg nem, addig van mire rácsodálkozni, van min ámuldozni, miközben a komótosan kaptató ősz már a kertek alatt jár.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4418206971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása