PONYVALEGÉNY

Oltópont – levél Orbán Viktornak

Válasz, úton: reagálás a magyar miniszterelnök csütörtök hajnalban kiküldött, „Az oltás életet ment!” című e-mailjére

2021. augusztus 27. - Horváth M. Attila

level_orbanviktor.jpgTisztelt Miniszterelnök Úr! Bevallom, irigylem a munkabírását, a tettrekészségét, a kitartását, a helytállását. Íme, a stramm férfi! A tokiói olimpia kapcsán hajnalban kelt, hogy átizzadt pizsamában kucorodjon a Kékes TB 43 típusú, megbízhatóan működő, a tetejét megkocogtatva bekapcsoló televízió elé, hogy megnézze Kapás Boglárkát, Hosszú Katinkát – apropó, megtalálták már valamelyik budai vityillóban vagy még eltűnt személyként tartják nyilván korunk Metal Ladyjét? –, a kajakos hölgykoszorút, ahogy versenyre kelnek a habokkal és önmagukkal, meg persze a többi kiválóságunkat. Ezúttal pedig csütörtök éjjel két óra előtt két perccel jelzett a prüttyögő, sípoló, egy perc nyugtot nem hagyó, sohavégetnemérőset játszó csodaketyere, hogy aszongya’ feladó Orbán Viktor.

Elsőre azt hittem, a magyar sportról, erről az olykor össznépi katyvasznak tűnő, mégis gyönyörű találmányról akar eszmét cserélni Danyi Gáborostul, Sidi Péterestül, Mohamed Aidástul, netán újabb nemzeti konzultációt kíván indítani „A zárak a zégbe szöknek” címmel. Egyrészt mindketten imádjuk különösen azt a sportágat, amelyet labdával és nagypályán játszanak, másrészt szegről-végről ismerjük egymást. Felkészülési találkozókon is nem egyszer Angyalföld, pontosabban a Fáy utca 58. vendége volt, miközben nem tudom, Ön emlékszik-e például arra az U19-es meccsre, amelyet az ottani műfüves pályán vívott a házigazda Vasas és az Orbán Gáspárt is a soraiban tudó, a fővárosba ruccanó Puskás Akadémia. Emitt Komjáti András, amott Szijjártó István felelt a fiatalok felkészítéséért. Ne kérdezze, mi lett az eredmény, de az megmaradt bennem a mérkőzésről, hogy egyszer csak kiszállt az autóból, lejött az egyszerű pórnép közé a pálya szélére, és a találkozót megtekintő mindkét civil személlyel kezet fogott – én voltam az egyik. 

Tudja, mostanában gyakran eszembe jut ez a létező világok legjobbikát idéző performansz, mert bár úgy rémlik, hideg volt azon a hétköznap estén, mégsem volt fagyos a hangulat. Vajon több mint egy évtized árnyékában kiszállna-e az autóból, testőr nélkül odaállna-e nem kettő és nem is huszonkettő, hanem kétszázharminckettő honfitárs – elektronikus levelében Ön használta ezt a szót – elé, mellé, közé, hogy váltson néhány szót a hogyról és a mintről? Ha megengedi, mutatnék Önnek valamit. No nem azt, amivel a lecsúszó akrobatikával közlekedő, belga csokikedvelő József testvérünk himbilimbizett néhány emelettel feljebb, hanem amit a lentről felkapaszkodó kisnyugdíjas lát, miután az ájulás után feltápászkodik a piac kövezetéről.

img_20210818_165000.jpgMielőtt bezárná az internetet, az öregasszony meg a vénember ugyanazt látja, amit Ön: ezeöcá’! Egy kiló gyümölcs. Írhatnám viccesen, hogy kínai barátaink nem csupán a Fudan kapcsán, de a közeli vásárcsarnokban is terjeszkednek, csakhogy ez nem holmi pesti tréfa. Egyébként kedvesek, rendesek, tüneményesek, csak hát az árakon ők sem tudnak kozmetikázni. De álljon itt egy másik szám is, hogy a témánál maradjunk, hiszen így fogalmazott levelében:

A magyar emberek az elmúlt másfél évben sikerrel vették fel a harcot a koronavírus-járvánnyal. Együtt sikerült letörnünk a járvány harmadik hullámát, és az oltásoknak köszönhetően megmentettük sok ezer honfitársunk életét.

Sok ezer. Erős mondat ez, Miniszterelnök Úr. 30000. Har-minc-e-zer. Ennyi honfitársunk halt bele a vírus szövődményeibe, a „kit mentsünk meg?” című össznépi kórházasdiba – ahol Brinkmann professzor szerepébe bújt Mischa, a Pumukli hangján megszólaló ágytoló ápoló –, a lélekromboló türelemjátékba, aminél a hirtelen hosszantira váltó sípoló hang jelezte a megváltást nővérnek és betegnek egyaránt, nem egy esetben (szak)embertelen körülmények között, a földi létet elválasztó üvegfal mögött. Csakhogy ez nem a német filmsorozat fülbemászó muzsikával, lévén nálunk egyre kevesebb az Elke vagy a Christa nővér, de Udóból sem sok szaladgál a kórtermek környékén. Ha összefutnánk a Fáy utcában, mondjuk a Vasas–Kecskemét NB II-es bajnokin, beszélnék Önnek az egészségügyben dolgozó ismerőseimről, akik közül egyikük júniusban konkrétan hátat fordított mindennek és meg sem állt a repülőtérig. Az, hogy már hétfőn (!) nem volt gumikesztyű, mellékes tény, hogy nem volt rendben szinte semmi, az szintúgy, a mindennemű megbecsültség azonban a Fővám téren csoszogó nyugdíjas barackhoz való viszonyával volt hasonlatos: nesze semmi, fogd meg jól. 

De ha már itt tartunk, szólhatnék a rend éber őreiről, akik közül volt, aki az egyik magánbeszélgetésünk során arról panaszkodott, hiába ígérte meg Ön még júniusban a tíz nap pótszabadságot a járvány elleni védekezésben való részvételért, abból bizony semmi nem lesz. Utánanéztem, és olybá tűnik, hogy az alig több mint ötvenezres állománynak kevesebb, mint a felét illeti meg ez a kiváltság. Ennyit erről, de nem kell meglepődni ezen sem, hiszen mit mondjak arról a hűbéreséről és hivatásos seggnyalójáról, a keresztény értékrendet életvitelszerűen gyakorló, tenyérbemászó képű Viktorkáról, a sunyiság császáráról, a szavahihetőség Kossuth Lajosáról, aki szintén bort iszik és vizet prédikál – ha már futball, ki milyen otthon, olyan idegenben, ugyebár... –, és különös ismertetőjele, hogy olyan vastag narancsbőr van a képén, amilyenre nők százai, ezrei sem lennének büszkék, pláne strandszezon idején – a férjről már nem is beszélve. 

A levelét Ön a negyedik járványhullám eljövetelével zárja, bár diszkréten, két köhintés között biggyesztem ide, Merkely Béla professzor, a Semmelweis Egyetem rektora – mondjuk, egyszer valaki elmagyarázhatná, milyen apropóból nyilvánul meg rendszeresen a téma kapcsán, lévén nem virológus... – június elején több helyütt is azt nyilatkozta, hogy Magyarországon nem lesz negyedik hullám. Elfogadja azt az álláspontot, hogy a nagy kapkodásban a gondolkodó emberek többsége már nem tudja eldönteni, mi az igaz és mi a való? Mert lehet, hogy három a magyar igazság, de olybá tűnik, az a tábla azzal az 1498-as felirattal a hamvas barackrengeteg alatt bizony a kézzelfogható színtiszta magyar valóság.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5516671954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apro_marosan_petergabor 2021.08.28. 15:15:35

Ritka sötét, rosszindulatú poszt, hasonlót sokat láttunk, de zavarosságában, butaságában, azért az élmezőnyben van.
1. Az oltás életet ment. Ez igaz, ezért az ország vezetőjének kötelessége ezt sokszor elmondani.
2. Miért igaz? (csak a butábbaknak). Mert ahogyan nőtt az átoltottság, a lazuló járványellenes intézkedések ellenére, úgy állt le ajárvány.
3. Aki ez ellen (oltás) dolgozik:
- vagy nagyon buta
- vagy sötét gazember

/a többi zavaros katyvasz, szót nem érdemel/
- vagy mindkettő

apro_marosan_petergabor 2021.08.28. 15:16:37

Ritka sötét, rosszindulatú poszt, hasonlót sokat láttunk, de zavarosságában, butaságában, azért az élmezőnyben van.
1. Az oltás életet ment. Ez igaz, ezért az ország vezetőjének kötelessége ezt sokszor elmondani.
2. Miért igaz? (csak a butábbaknak). Mert ahogyan nőtt az átoltottság, a lazuló járványellenes intézkedések ellenére, úgy állt le ajárvány.
3. Aki ez ellen (oltás) dolgozik:
- vagy nagyon buta
- vagy sötét gazember
- vagy mindkettő
/a többi zavaros katyvasz, szót nem érdemel/
(javítva)

kofolafan 2021.08.28. 16:52:20

@apro_marosan_petergabor: gondolom te is a lovagkeresztre hajtasz, mint a bolsifideszes elvtarsaid, azert posztolsz ilyen faszsagokat.

vagy nem erted a posztot, mert sotet vagy, mint az ejszaka, vagy nem akarod erteni.

Emmett Brown 2021.08.28. 17:06:08

Ha ennyire fontosnak tartja az oltást, akkor miért kellett kivezetni a legjobban ösztönző intézkedést, a védettségi kártya megkövetelését?

@Le a spammerekkel: sőt, autóbalesetben olyanok is meghalhatnak, akik be voltak kötve. Ettől függetlenül a biztonsági öv is életeket ment, pont mint az oltás.

Emmett Brown 2021.08.28. 17:54:30

@Le a spammerekkel: ja, hogy kb 100%.

Ne haragudj, de ha alapfokú statisztikai és valószínűségszámítási ismeretekkel sem rendelkezel, akkor nem kellene osztani az észt.

CSOKKI MÁLNA 2021.08.28. 18:35:19

"mondjuk, egyszer valaki elmagyarázhatná, milyen apropóból nyilvánul meg rendszeresen a téma kapcsán, lévén nem virológus... "

De ugye ugyanez Zacher doki kapcsán nem merül fel benned.

CSOKKI MÁLNA 2021.08.28. 18:37:38

@Le a spammerekkel:

"rühes kis nyilaspatkány. "

Azzal épp nemrég bútoroztatok össze. Tudod, a parizeres, aki bőrkabátra cserélte a gárdamellényt. (Vajon megvan még neki a szekrény mélyén?:))

pireza 2021.08.28. 18:45:12

@apro_marosan_petergabor: majd ha megtanulsz értelmezve olvasni, akkor fuss neki még egyszer, aztán írd meg, hogy hol a f@szban olvastál a posztban bármit, ami oltásellenes.

CSOKKI MÁLNA 2021.08.28. 19:30:23

@Le a spammerekkel:

Persze, persze.. Annak idején a kis nyilasoknak is megbocsátottatok. Összenő, ami összetartozik..;)

Quadanium 2021.08.28. 20:31:49

Ponyvalegény.... :)
Ez olyan mint a Gelgely?

Gábor Révész 2021.08.28. 20:39:24

@apro_marosan_petergabor: Azért jellemző a fideszes mentalitásra, hogy a 30.000 halott valahogy elsikkadt a nagy sikerpropagandában!
Persze, tudom: engem is Soros fizet...

birkamenet 2021.08.28. 20:39:52

@apro_marosan_petergabor: @CSOKKI MÁLNA:

szia te 159 nickü kisfidernyák, irtt van orbán gazdád járványkezelési "sikertörténete":

Ausztria, 9 millió lakos: 10 ezer covid halott
Orbanisztán, 9 millió lakos 30 ezer covid halott

Orbanisztán az emberirtásban 3-szor Jobban teljesít!

Gábor Révész 2021.08.28. 20:40:35

@CSOKKI MÁLNA: Bemutatkozásnak tökéletes. Én Révész vagyok...

birkamenet 2021.08.28. 20:53:58

"Merkely Béla professzor, a Semmelweis Egyetem rektora – mondjuk, egyszer valaki elmagyarázhatná, milyen apropóból nyilvánul meg rendszeresen a téma kapcsán, lévén nem virológus... "

Mert az ő szerepe az, hogy felmondja a fidess FAKE propagandát a médiában. Legveretesebb bemondásai:

- A fél világ a magyar járványkezelést irigyli!
- a kínai vakcina minden mutáns ellen hatásos
- az antitestek állományának nincs közük a védettségnek a megállapításához

CSOKKI MÁLNA 2021.08.28. 20:55:34

@Gábor Révész: A rév talán igaz lehet. A többi nem nagyon..

a nagy hohohorgász 2021.08.28. 20:58:01

Orbán tehet róla hogy az oltás nem véd.... bmeg ti emelitek Orbánt isteni magasságba. A ti gyomorfekelyetekrol is Orbán tehet, szerintem inditsatok pert Orbán ellen hogy gyomorfekelyt kaptatok tőle.... az ügyvéd legyen "magyar hurka gyurka " az igazoló orvos "dr botmixer katka" korona tanú "qurcsany igazmondó Ferkó " ennyi hülyét.....hahaha

a nagy hohohorgász 2021.08.28. 21:00:28

@birkamenet: Matyi olvasd el index zacher cikket, kb azt most nem tűnt fakenek egyik oldalon sem.

CSOKKI MÁLNA 2021.08.28. 21:01:29

@birkamenet: Erről a döglött lóról mikor szálltok már le? A WHO is megmondta, hogy az országonkénti covid halálozási statisztikák összevetése tévút.
Valamint ne nyugati országokhoz hasonlítgasd már Magyarországot, hanem a többi posztkommer országhoz. Azt sem árt figyelembe venni, hogy a világ negyedik legelhízottabb nemzete vagyunk, amely ugye alapbetegségek szempontjából nagyon nem mindegy. Ezenkívül ne a járvány háromnegyedénél akarjatok már eredményt hirdetni, lesz még egy negyedik hullám is.
Ja, és 9 milliónál egy fél Budapestnyivel többen vagyunk.

CSOKKI MÁLNA 2021.08.28. 21:03:51

@Le a spammerekkel: Összeálltatok a nácikkal, de ez is kevés lesz a győzelemhez. Viszont senki nem mossa le rólatok, hogy eladtátok a lelketeket. A hatalom megszerzéséért semmi sem drága.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.08.28. 21:07:26

@CSOKKI MÁLNA: Hmmm... ki is nyilatkozta hogy Torgyánnal sose? :-)) Különben tőlem bárkivel összeállhatnak, csak Orbánt váltsák le.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.08.28. 21:14:05

@Le a spammerekkel: Lehet hogy faszság, csak mi érdeke van Orbánnak abban hogy Európa legrosszabbjának mutassa Magyarországot a statisztika és a világ másodikának?

CSOKKI MÁLNA 2021.08.28. 21:23:48

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Torgyán messze volt a náci jobbikosoktól. Egyébként meg a szadesz is az utolsó pillanatig abban a hitben ringatta a választóit, hogy nem állnak össze Gyuláékkal. Aztán mégis..

CSOKKI MÁLNA 2021.08.28. 21:24:42

@Le a spammerekkel: Bájos, ahogy saját magadat próbálod kivetíteni másra. Hát igen a tudatalatti nagy úr.:)

CSOKKI MÁLNA 2021.08.28. 21:30:05

@Le a spammerekkel: Véletlenül nem Gyurcsány apád szavaztatott meg egy kórházbezárási törvényt 2007-ben?

a nagy hohohorgász 2021.08.28. 21:32:31

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nem lehet hogy Magyarország az egyetlen aki nem hazudik covid halalozasban??? Na persze nem azért mert nem akarnak hazudni, hanem azért mert nincs még egy ilyen aljas ellenzék a világnak mint Magyarországon. Az o1g meg tudja hogy ez valóban bukta lenne. Ez ebben a témában plusz pont az ellenzéknek. Na nem azért mert dijazom a világ első számú hazaaruloit( osszefosas)hanem azért mert látszik hol van a hiba..... magyar emberek egeszsegkulturaja és a egészségügyi munkaero hianya és a szerintem tuleros orvoslobbival(korrupció) együtt.

a nagy hohohorgász 2021.08.28. 21:34:18

@CSOKKI MÁLNA: az agyszamcsokkentes is szoci szadesz vívmány meg az opni bezárása.....

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.08.28. 21:52:48

@Karoly_3: Sajnos a magyar nyelvet nem ismered. Ahogy az irodalmat sem. Azért zuhantál a pincébe. :-))

hu.wikipedia.org/wiki/Bitorl%C3%A1s

Mi van Brendel matyi? Romokban az "életműved"? A githubról lopott scripted elhasalt?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.08.28. 21:57:01

@Karoly_3: Mindenesetre használt hogy felnyomtunk téged a blog.hu-n, bevezették a recaptcha védelmet.

"Tisztelt blog.hu!

Talán az érdeklédésükre tart számot, hogy mi folyik a blog.hu-n hónapok óta. Egy elmebeteg scriptekkel igyekszik lehetetlenné tenni a kommenteléseket és az Index címlapján megjelenő kommentelhető blogokat elárasztja trágár üzenetekkel, azon célból hogy a jobboldali kommentelők ne tudjanak véleményt nyílvánítani."

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.08.28. 21:59:06

@Karoly_3: Hozzád se szóltam ebben a posztban, erre megjelentél. :-)) Egy senki vagy, mindenki csak röhög már rajtad.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.08.28. 22:04:09

@Karoly_3: Hahaha... látom teljesen kész vagy. :-)) Ilyen a scriptelenség.

a nagy hohohorgász 2021.08.28. 22:12:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ki mondta hogy a fidesz szerint? Azt mondtam hogy szerintem kevés.... amúgy az ugye megvan hogy valamit újra nyitni sokkal drágább mint fenntartani????

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.08.28. 22:14:32

@a nagy hohohorgász: Miért lenne drágább? Felújítani is kell!
@Karoly_3: Te meg küzdjél csak matyika! :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.08.28. 22:18:46

@Karoly_3: "ja, ha beírok 1 kommentet is kézzel, akkor nem működhet mellette script. " - neked fogalmad sincs a számítástechnikáról. :-))

ember100 2021.08.28. 22:28:35

@apro_marosan_petergabor:
Helló !

Akkor a vezéred hova sorolod ?
Mindenki vegye fel a harmadik oltást életet ment DE köszi én NEM kérem .
Ez nem valami oltásellenesség ?

pincébezuhanási tudományok doktora · http://youtu.be/mymvU1Yydvw?t=640 2021.08.28. 22:59:37

@Le a spammerekkel: Itt a bizonyíték hogy elmebeteg. Nézd meg a videót! Ilyen fejjel egy normális ember öngyilkos lenne.

birkamenet 2021.08.29. 00:33:07

@CSOKKI MÁLNA:

Te beteges bulgár birka hazudozó, semmiféle módszertani különbség nem magyarázza, hogy Orbanisztán futószalagon gyártották a covid áldozatomat, az osztrák 3-szorosát. Ráadásul te bértroll selejt, pont a müller csöcsiliád bukott meg sorozatosan, hogy hamisitják a covid elhunytak statisztikáját.

Úgyhogy orbánod a covid halálosztásban is Jobban teljesitett!

birkamenet 2021.08.29. 00:43:00

@CSOKKI MÁLNA:

A magyarság megmaradása érdekében ( mert ugyebár lassan már 1 millió magyar lépett le Tündérmese a gázszerelőnek országából) a legeslegjobb hir, hogy minden magyar összeállt, hogy leváltsák az orbán-putyin koalíciós rezsimet.

Kishülye fidernyákom, te meg éjjel nappalj lessed az afgán tömegmenekülési tudósitásokat, hogy gyakorolj 2022-re, amikor majd a fidernyákok fogják megtohamozni - a Parlament után - a repteret, hogy akár a gép szárnyán ülve is, de azpnnal vigye el őket az Aeroflot Moszkvába!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2021.08.29. 05:09:22

A posztoló hol dolgozik újságíróként?

hoplita 2021.08.29. 07:43:44

@CSOKKI MÁLNA:
Fityiszes, faszparaszt bértrollként a demagógiát emlegetni olyan, mint kockakővel bézbólozni a züvegházban, te gyökérgeci.:)

hoplita 2021.08.29. 07:46:39

@Le a spammerekkel:
ne sértegesd a tisztességes nácikat azzal, hogy anyabaszó fityiszes gecihalmokhoz hasonlítgatod őket.:)

hoplita 2021.08.29. 07:48:49

@CSOKKI MÁLNA:
Többen??? Itthon???? Bajosan pöcsömöccse.

hoplita 2021.08.29. 07:51:01

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Mindegy ki volt, mindegy ki lesz,
Mindegy már, csak ne a fidesz...!!!!!!

Saját, de szabadon felhasználható szellemi termék....vegyétek, egyétek.:)

hoplita 2021.08.29. 07:53:35

@a nagy hohohorgász:

".... nem lehet hogy Magyarország az egyetlen aki nem hazudik covid halalozasban??? ..."

De, lehet.
Ahogy az is, hogy anyád szűzen fialt, csak nem valószínű.:)

apro_marosan_petergabor 2021.08.29. 09:37:25

A libero-bolsevik csapat kocsma-proletári stílusán érződik a frusztráció, a ridegtartás. Az "élcsapatukon" kívül (ezek már annyira telelopták magukat a a bolsevik kurmányok idején, hogy még a 12+ szűk esztendőt is jól viselik villáikban), no meg az önkormányzatokba visszaengedett impotens rablóbandán kívül nehezebb a létezés számukra. s mint tudjuk, az ikonikus ideáljuk, a gengszter (Lenin) megmondta több mint 100 éve, a lé(t) meghatározza a tudatot. Na most, amit elmondtam, csak a bolsevikokra igaz (más emberekben a pénzen kívül más érzések is dolgoznak).
De néhány apróság(mert ez a zavaros szellemi szemét, amit posztnak csúfolnak, sok mindenbe próbálta beletörölöni hagymázos, csüggedt tekintetét)
- oltás ellenes, mert egy oltási felhívásra reagált negatívan
- Igen, a baloldali oltásellenes marketing ellenére oltásokkal állították meg a Covidot
(baloldali ismerőseim anyazták a kínait, majd rohantak magukat beoltani, pl.)
- a legszigorúbb COVID statisztika Mo-on készült, ahol még 110-éves, 6x-os áttételes rákost is C halottnak regisztrálták, ha kimutatták nála a vírust. Ez jól látszik az éves halálozás adatok összehasonlításán, ahol már a számok mások
- A magyarok egyik legeredményesebb olimpiájukon vannak túl (SIDI nélkül, M.Aidaval, s a gyengébb H. katinkával - együtt - zavaros böfögés részlet), 25 éve a legeredményesebb...
- Fociban, minden köhögés ellenére újból számolnak velünk, ott voltunk az EB-ken, van esélyünk, erős a VB-re is, fiatal, tehetséges magyarokat igazolnak európai élcsapatok
- Gazdaság. Soha ennyi ember nem dolgozott. A libero-bolsevikok által szétrohasztott de már feltámasztott magyar ipar szépen dolgozik (s nem összeszerelő ipar), nincs IMF hitelünk, olcsó a hazai hitel, épülnek a lakások szépszámban, erőteljesen nő a gyermeknevelési kedv a rengeteg kedvezmény, segítség ebben erősen benne van, 2 GW felett a PV erőművek teljesítménye, szépült fővárosunk lendületesen, mig fel nem tünt Kamugeri, megy a villanyvonat a Balcsi északi oldalán, nyaralnak a gyerekek az Erzsébet táborokban, s van drága barack, de van olcsó is, s a narancs és banán is olcsó..., teltház van a Balatonnál, s százezrek mennek nyaralni Ho-ba és máshová is, ahová csak lehet
- a helyzet jó, s az is maradsőt még jobb lesz, ha a tehetségtelen, libero-bolsevik léhűtőket még sokáig sikerül távoltartani a kormánykeréktől
Ezalatt talán kialakul egy használható ellenzék, mert a jelenlegi az bármire alkalmatlan, KariGelitől az ajtónak rohanó Kunhalmin át, a gátlástalan hazaáruló Apró klánnal, a megvehető parizeres Petiig.

CSOKKI MÁLNA 2021.08.29. 09:58:01

@hoplita: A lippschizmus lényege az ostoba demagógia és a képmutató jóemberkedés. Te is közéjük tartozol butasegg.

CSOKKI MÁLNA 2021.08.29. 09:59:55

@birkamenet: Persze Matyesz, álmaidban. Többek között az afgán helyzet biztosítja be, hogy marad a Fidesz..;)

ursus artos 2021.08.29. 10:28:39

Kékes TV. Persze... Szar poszt. Tucat.

pincébezuhanási tudományok doktora · http://youtu.be/mymvU1Yydvw?t=640 2021.08.29. 10:47:55

@apro_marosan_petergabor: Lehet hogy a gyermek nevelési kedv nő, de a gyerekszám nem nagyon. Az államadósság meg az egekben.

birkamenet 2021.08.29. 11:18:20

@apro_marosan_petergabor:

Mi van te kretén Rogán trollja a 159 álnickbenveden, még egynek utolsónak bedobtad a fideSS maffiád utolsó sikerlistáját?

Itt az egyetlen "sikerlista" ami számít:

Ausztria, 9 millió lakos: 10 ezer covid halott
Orbanisztán, 9 millió lakos 30 ezer covid halott

Orbanisztán az emberirtásban 3-szor Jobban teljesít!

birkamenet 2021.08.29. 11:26:53

@CSOKKI MÁLNA:

te kis kretén 159 álnickű Rogán bértrollja, Orbán meg az udvari jobbágyai az afgán FAKE NEWS terjesztésben megint hatalmasat buktak.
Ti utolsó sztyeppei maradványok itt az európai civilizáció közepén, csak hazudni tudtok reggeldélbeneste, a moszkvai gazdátok legnagyobb örömére:

A NATO nem tud a repülő vécéjében bombát szerelő kimenekítettről
2021.08.28.

Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség parancsnoka csütörtökön közöltek részleteket az afganisztáni magyar mentőakcióról, melynek során összesen 540 embert hoztak ki az országból.

Ruszin-Szendi Romulusz arról is beszélt, hogy volt olyan nemzet, amelynek a gépén egy kimenekített már „bombát szerelt a vécében”. Az RTL Híradó kérdésére a honvédelmi tárca nem adott bővebb tájékoztatást az esetről, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sem tudott részletekkel szolgálni.

A csatorna megkérdezte a NATO sajtóközpontját is, ahonnan azt a választ kapták, hogy nem tudják megerősíteni az incidenst, és a szövetségeseknek nem feladata kommentálni a repülőgépeiken történteket. Ilyen esetet viszont eddig egyetlen kormány sem jelentett, ez színtiszta fake news, amit Orbánéktól már nagyon jól ismernek.

CSOKKI MÁLNA 2021.08.29. 11:35:31

@birkamenet: Und? Majd akkor is ezzel jössz, ha a migrik tavasszal megint cirkuszolnak Röszkéénél, bebiztosítva ezzel a Fidesz győzelmét? :)))

CSOKKI MÁLNA 2021.08.29. 12:10:32

@karoly_4:

Ne Matyika, ezt az ócska érvelést a buzeránsok találták ki, rádobálva a saját mocskukat az őket kritizálókra. Aki ezzel jön, valójában elárulja magát, hogy ő maga homoszexuális. Szóval lebuktál.:)

Az a baj....hogy be se jöttek 2021.08.29. 12:21:11

@CSOKKI MÁLNA:

Ma is felmosta veled a padlót ez a Matyi. Meg tegnap is. Mitől olyan okos ez az ember csak nem egy Soros bérenc?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2021.08.29. 13:48:43

Az előbb egy kis időre kikapcsoltam a szűrőmet, hogy megnézzem, mostanában mit irkál a Matyi. Az a helyzet, hogy egy dologban igaza van: Ha a posztolók sorra törlik a kommentjeit, akkor valóban nem lesz bizonyíték Matyi ámokfutására, arra, hogyan ócsárol és sérteget másokat. Ha csak párat tartanak meg mutatóba, az sem jó, mert akkor a floodolást nem lehet rábizonyítan. Így aztán ha esetleg eljárás indul, még a végén a Matyi tűnik az áldozatnak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2021.08.29. 17:27:46

@Le a spammerekkel:

Ebben nem vagyok biztos.

Én a Custom Blocker nevű Chrome extensiont használom. De van sok egyéb lehetőség is, @GyMasa: belinkelte az idevágó blogot.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2021.08.29. 17:50:27

@Le a spammerekkel:

Privát üzenet ment.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2021.08.29. 20:38:48

@Le a spammerekkel:

Na igen, az lenne a legegyszerűbb, ha a bloggerek engedélyeznék a sémában a szűrést. Ez esetben a Matyi észre sem venné, hogy senki nem látja a hányásait, aki nem akarja.

apro_marosan_petergabor 2021.08.29. 21:08:29

@birkamenet: Úgy látom, magatokból indulsz ki. Sok száz bérbloggerrel nyomultok?
Én csak a sajátomat használom. elég régen, s gondolkodva.
Nektek bolsevikoknak megmondják miket kell beírni?
Szegényes, szomorú. Na ezért nem fogtok sosem hatalomra jutni, a választók már értelmesebbek, mint 1998-ban, vagy 2006-ban.

pincébezuhanási tudományok doktora · http://youtu.be/mymvU1Yydvw?t=640 2021.08.30. 15:16:16

@apro_marosan_petergabor: "a választók már értelmesebbek, mint 1998-ban" - ja, mert a sok hülye a fideszre szavazott.

apro_marosan_petergabor 2021.08.31. 13:05:34

Ahol a bolsevik-libero csapat megjelenik, vele együtt megjelenik a tartalmatlanság, a hazudozás, az alacsony nívó, a trágárkodás, a személyeskedés-anyázás.
No, ez normális embernek nem kell, a szagotokon érzik, hogy ki kell bennetek kerülni, még maszkban is, mint a leprásokat, s utána alaposan kezetmosni.
Igen, ezért nem juttok semmire, mert együttes erővel dolgozzátok le magatokat a bányászbéka hátsó fertálya alá. Ami elég "otthon"(berkeitekben), a folyamatos óhajvezérelt politikai maszturbáció, az nem kell a választóknak.

apro_marosan_petergabor 2021.09.01. 16:37:40

@Le a spammerekkel: Pont ezt:
Ahol a bolsevik-libero csapat megjelenik, vele együtt megjelenik a tartalmatlanság, a hazudozás, az alacsony nívó, a trágárkodás, a személyeskedés-anyázás.
No, ez normális embernek nem kell, a szagotokon érzik, hogy ki kell bennetek kerülni, még maszkban is, mint a leprásokat, s utána alaposan kezetmosni.
Igen, ezért nem juttok semmire, mert együttes erővel dolgozzátok le magatokat a bányászbéka hátsó fertálya alá. Ami elég "otthon"(berkeitekben), a folyamatos óhajvezérelt politikai maszturbáció, az nem kell a választóknak.

pincébezuhanási tudományok doktora · http://youtu.be/mymvU1Yydvw?t=640 2021.09.02. 18:10:50

Hehehe.. most találtam.

"Sajnos tényleg beteg az ipse. Valami áltudományos elméleti maszlagról gagyog, miközben mindannyian tudjuk hogyan keletkezett az univerzum:

Kezdetben volt a semmi, és Matyi teleszemetelte kommentekkel."

apro_marosan_petergabor 2021.09.02. 18:25:26

@Le a spammerekkel:
1. Elég jól keresek a munkámmal
2. Nem vagyok kapható bérpolitizálásra
3. Ti mindig magatokból indultok ki?
4. Hol az ápolód?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2021.09.02. 20:18:39

@pincébezuhanási tudományok doktora:

"Kezdetben volt a semmi, és Matyi teleszemetelte kommentekkel."

Na de hogy keletkezett a Matyi?
süti beállítások módosítása