PONYVALEGÉNY

Újpest II.: az NB I-ből érkezik az erősítés

Nem hozott szerencsét a tévéközvetítés a liláknak

2021. június 27. - Horváth M. Attila

p8140109.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngBUDAPEST » 51 ponttal a tabella 11. pozíciójában végzett az Újpest második számú alakulata az NB III, Közép-csoportjában, ám a lila-fehérek nem ugyanazzal a kerettel vágnak neki a 2021/2022-es szezonnak.

ujpest_stst.jpgEmlékezetes meccsek, magával ragadó pillanatok. Bármennyire is hihetetlennek tűnik, Mundi Viktor alakulata a tavasszal csupán háromszor nyert pályaválasztóként – sorrendben az FC Dabas (1–0), a Vác (3–2) és az utolsó hazai meccsen, a Dabas-Gyón (3–1) ellen –, pedig a Megyeri úti legénységnek érdemes volt hajtania, ugyanis több ezren figyelhették a bajnoki összecsapásokat. És ez nem vicc, hiszen az Újpest Televízió április 12-től, minden hétfőn 17 órai kezdettel felvételről sugározta a IV. kerületiek aktuális mérkőzését. Az első „tévés” találkozón remek eredményt értek el Hegedűs Márkék, akik Dunaújvárosban végeztek 0–0-ra. 

Ami már biztos: a felkészülés elejére „erősödött” az NB III-as keret, mivel Bacsa Patrik, Stieber Zoltán öccse, András és a portugál Mauro Cerqueira is a „fakóval” tréningezik. Nyilvánvalóan luxus lenne a támadót, a középpályást és a luzitán védőt is a harmadik vonalban parkoltatni, így maradjunk annyiban, ha az első csapatnál nem számolnak a trió tagjaival, a nyári átigazolási szezon során sok minden történhet még. Ahogy az előző évadbeli keret sem marad együtt, hiszen Németh Márk Kisvárdán folytatja, és nem volna meglepetés az sem, ha további két-három futballista szintén máshol folytatná karrierjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5816606460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása