PONYVALEGÉNY

Irodalmi lépegető: negyedszer is Álljon meg egy novellára!

Június 15-ig lehet jelentkezni az egyoldalas történetekkel

2021. május 28. - Horváth M. Attila

img_20210526_184458.jpg2021-ben is meghirdeti az immár negyedik alkalommal kiírt irodalmi pályázatát a JCDecaux, ám az idei évtől kezdve markáns változásokra számíthatnak a résztvevők és érdeklődők.

Június 15-ig pályázhatnak az íráshoz kedvet és tehetséget érzők 3600 és 4000 leütés közötti terjedelmű novellával, amelyet a novella.jcdecaux.hu felületen küldhetnek be. A győztesek egyoldalas történeteit, ahogy eddig, továbbra is a legforgalmasabb busz- és villamosmegállókban lehet majd megtekinteni, illetve az előző esztendőkhöz képest pozitív fejlemény, hogy a legjobb műveket podcaston és a YouTube-on is meghallgathatják, illetve láthatják a sztorik után érdeklődők. Akik a történetek előadásában közreműködnek: Kiss Flóra, Pesák Ádám és Vecsei H. Miklós. A Ponyvalegény a 2019-es év végén számolt be az 55 szerző által írt, az Athenaeum Kiadó gondozásában megjelent Álljon meg egy novellára! című kötet megjelenéséről. Mi mással is lehetne zárni ezen sorokat? Várjuk a következőt!   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr616574258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása