PONYVALEGÉNY

Fradi volt, Fradi lesz… (+FOTÓGALÉRIA)

A Fővám téri Vásárcsarnok közelében a Ferencváros kézilabdázóinak sikereiből nyílt szabadtéri kiállítás

2020. május 28. - Horváth M. Attila

fradi_kezi_kopf.jpgHa valaki mostanában „beugrott” egy csomag főzőhagymáért, másfél kiló újkrumpliért és harmincöt deka mézédes magyar eperért a Fővám téri Vásárcsarnokba, kifelé jövet szembetalálkozhatott a múlttal, a Ferencváros kézilabdázóinak diadalaival.

2019-ben a Ferencváros labdarúgóiról a Bakáts téren, az Assisi Szent Ferenc plébániatemplom közvetlen szomszédságában láthattak fotókiállítást az érdeklődők – erről annak idején egyik Facebook-oldalunkon számoltunk be –, újabban pedig az FTC női és férfi kézilabdázói kerültek fókuszba, mint az lentebb látható, az előző héten rögzített fotógalériánkból is kiderül. Nem kell ahhoz feltétlenül Fradi-szurkolónak lenni, hogy az ember előkutassa magában az emlékképeket és újból megélje a sikereket, mert elsősorban magyarok vagyunk, sportszerető nemzet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3215727652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása