PONYVALEGÉNY

IFIÚJSÁG. Akivel a sportoldalt fellapozzuk: BERÉNYI ERIK, a Ferencváros labdarúgója

A már az FTC második csapatában is gólokat szerző, a pályán bevallottan erőszakos támadó szerint a technikán még csiszolni kell

2024. január 05. - Horváth M. Attila

ifiujsag_alap.jpgUgyan az 1957 és 1989 között megjelent népszerű hetilapot természetesen nem poroljuk le, ám a csapatsportágak fiatal reménységeit bemutató, 2024. január 5-én induló, Ifiújság címet viselő rovatunkban mégiscsak a magyar ifjúságé lesz a főszerep. Ezúttal Berényi Erik, az országos kiemelt U19-es bajnokságban szereplő és a 2. helyen telelő Ferencváros utánpótlás-válogatott játékosa vállalkozott arra, hogy feleljen a nem is mindig könnyű kérdésekre, felvetésekre.  

berenyi_erik_ftc_foto_fradihu_1.jpg SZÁMOS VÁLASZ  Ahány évesen kezdtem a sportkarrieremet: 5  Ahányadik helyre várom az utánpótlás-csapatomat a szezon végén: 1.  Ahány év múlva stabilan felnőtt bajnokságban játszanék: Már tavasszal, a Ferencváros NB III-as csapatánál. (Berényi Erik az ősszel kilenc bajnokin kétszer, mindannyiszor csereként beállva is eredményesnek bizonyult a Dél-Nyugati csoportba besorolt FTC II.-ben, előbb az Iváncsa otthonában elszenvedett 5–1-es vereség során szerezte meg a zöld-fehérek becsületgólját, majd a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő elleni hazai találkozón állította be a 2–0-s végeredményt – a szerző)  Szerencseszámom: 27, egyben a mezszámom is. 

 EZ MEG AZ, ITT ÉS OTT  A pálya ezen részén érzem jól magam: A támadószekcióban.  Posztom legjobbja a világon: Karim Benzema, Darwin Núnez, Kylian Mbappé.  Akire felnézek a felnőtt csapat tagjai közül: Sigér Dávid.  Amelyik külföldi bajnokságot figyelemmel követem: La Liga, Premier League.  Álomgárda, amelyben szívesen játszanék: A-válogatott, Real Madrid.  Civil foglalkozás, ami érdekel: Szakács. 

 FEJLETTSÉGI SZINT  Erősségem a pályán: Erőszakosság.  Amiben a játéktéren előre kell lépnem: Technikai dolgok.  Tantárgy, amiből a legjobb vagyok: Tesi.  Tantárgy, amit csak visszafogottan kedvelek: Matek.  

 VÁLASZTÁSI ÉRV  Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi? Ronaldo.  Kutya vagy macska? Kutya.  Múzeum vagy színház? Színház.  Mozifilm vagy sorozat? Sorozat.  Főzelék vagy pörkölt? Pörkölt.  Tea vagy gyümölcslé? Gyümölcslé. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2318296301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása