PONYVALEGÉNY

Advent

Kívánj igazi ünnepet!

2019. december 05. - Horváth M. Attila

img_20191129_195700.jpgEmbertömeg. Beszabadul. Nem mozdul. Toporog. Újraindul. Halleluja! Majd fellöki. Bocs, sietek. Szatyor zuhan. Rohaggyá’ meg! Miééé’ mi a fasz van? Menj anyádba! Dallamcsomag. Büdös húgyszag. Pláza ásza.

Fenyő zöldül. Ezüstdíszek. Full HD-ben. Életképek. DzsesszikanevinnyogjámánhajjakmegheaValikajobbgyerekmintte. Full fárasztó. Télapó itt van. Hol a subája? Renátó elvitte. Télanyó sóhajt. Jó a sunája. Rohamtempó. Nem blekkfrájdéj. Arrébb taszajtja. Nem érdekli. Előbb ér oda. Ez kell neki. Egy perc az élet. Szeme se rebben. Robog tovább. Áldott lelkű. Virágot árul. Öreg néni. Megfáradt tekintetű. A múltat siratja. Embertömeg. Nem érti már. Ketten vagyunk. Veszek egy csokrot. Beszélgetünk. Megáll az idő. Pista nyista. Egyedül él. Nyugdíj kevés. Kettőt kérek. Hálásan néz. Lassan elindul. Rohamtempó. Egy perc az élet. Egy perc az élet? Kívánj igazi ünnepet!  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4715340308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása