PONYVALEGÉNY

Tatai út: november végén átadhatják a BVSC utánpótlásközpontját

Ottjártunkkor is dolgoztak a munkagépek, a gyakorlatban viszont a zord időjárás még közbeszólhat

2019. október 09. - Horváth M. Attila

bvsc_kopf.jpgAmint arról a Foci a köbön közel két héttel ezelőtt beszámolt, a BVSC Tatai úti sporttelepét behemót vasszerkezetek vették kezelésbe, hogy a kor követelményeinek megfelelően megújuljon, átépüljön, megszépüljön. A Ponyvalegény a helyszínen járt.

Lecsupaszítva. Őszi formát öltött a BVSC Tatai úti sporttelepe, hiszen ahogy a fákon is csak imitt-amott található már levél, a futballból is csak nagyon kevés látszik a sokat megélt területen. Immár csak a két kispad, no meg a klubépület előterétől nem messze felejtett kapufa maradt meg mementónak.

Csakhogy már azok sem sokáig maradnak, mert miközben Szövetes Szaniszló 6:4, 5:2-re vezetett Lepkés Leopold ellen a salakon, apró kavicsokból álló kőtenger zúdult a bejárattal szemben található egykorvolt centerpályára, amelyből műfüves játéktér lesz. Ha a kivitelezőn múlik, inkább előbb, mint utóbb, ugyanis a csapadékos, netán téliesre forduló időjárást jó időre elfelejtenék a Tatai út 3. környékén.

Úgy tudjuk, a BVSC teljes utánpótlása átköltözik, és itt készül majd a jövőben a fontosabbnál fontosabb megmérettetésekre. Jóllehet, az utánpótlásközpontnak már 2017-ben el kellett volna készülnie, mindez úgy csúszott, mint szappanos hal egy vödör takonyban. Meglehet, konténerek is lesznek a megújuló sporttelepen, hiszen egy téli felkészülést vagy egy szimpla januári, februári edzést máshogy aligha lehet kivitelezni, lévén információnk szerint a szomszédos öltözők finoman fogalmazva sem tökéletes állapotúak, ráadásul fűtés sincs a klubépületben…     

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2315215186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása