PONYVALEGÉNY

ESZEL-ISZOL. Akivel egy asztalhoz ülünk: BERECZKI LUCA, a BVSC-Zugló vízilabdázója

Bizakodó a XIV. kerületiek reménysége, aki a legjobb háromba várja csapatát: „Nemrég kezdődött a tavaszi idény, még messze a vége”

2024. február 26. - Horváth M. Attila

eszel_iszol_ponyvalegeny.jpgA sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. Ezúttal Bereczki Luca, a női vízilabda OB I/B-ben szereplő BVSC-Zugló alapembere, az OB I-es gárda és az ifjúsági csapat játékosa osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

bereczki_luca.jpgSIKER, ÉHSÉG  Amit elterveztünk erre a szezonra a csapatommal: Főleg az első hely megszerzése, de a top 3-ban mindenképpen benne lenni. Ami mindebből eddig megvalósult: Egyelőre a felső ház 6. helyén állunk, mivel nemrég kezdődött a tavaszi idény, így még messze a vége. Amit „bedobok” közvetlenül meccs előtt: Mindig változó, de valamilyen kis csokit. Amit „bedobok” közvetlenül meccs után: Általában ebédelek utána, de mindenképp valami tésztafélét.

FEKETELEVES  Meccs, amit kitörölnék az emlékezetből: Ifiben az utolsó KSI meccs számomra. (Február 4-én a BVSC hazai medencében szenvedett 8–5-ös vereséget úgy, hogy Bereczki Luca nem talált a hálóba – a szerző) Mérkőzés, amelyen személy szerint nem ment a játék: November végén, a POLO ellen. (Hazai medencében 9–7-re győzött a BVSC, Bereczki Luca egyszer sem bizonyult eredményesnek – a szerző) Étel, amire gondolni sem tudok: Semmilyen tenger gyümölcse. Ital, amit sohasem iszom: Energiaital.

ASZTAL, TÁRSASÁG  Az ideális reggeli: Tükörtojás. Az ideális ebéd: Bármilyen tészta. Az ideális vacsora: Szendvics. Az ideális desszert: Palacsinta.

KOCCINTÓ  Legemlékezetesebb szezonbeli diadal: Szerintem az FTC elleni meccsünk. (2024. január 27-én a vendégként medencébe ugró OB I/B-s zuglói hölgysereg 19–16-ra győzött a Ferencváros ellen – a szerző) A 2023/2024-es évadbeli legjobb meccsem: A november végén játszott DFVE elleni meccsem. (Az idegenben 13–5-ös diadalt arató zuglóiak közül Bereczki Luca 5-ször bizonyult eredményesnek – a szerző) Legnagyobb siker a konyhában: Paradicsomos/csirkés tészta. Ha ital, akkor… Nem szoktam semmi extrát inni, valami gyümölcslevet vagy szénsavas üdítőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9018340205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása