PONYVALEGÉNY

Terence Hill legutóbbi filmje végre DVD-n

A tavaly őszi mozibemutató után csak idén decemberben kerül kereskedelmi forgalomba a Nevem: Thomas című road movie DVD-n és Blu-Ray-en

2019. szeptember 30. - Horváth M. Attila

nevemthomas.jpgManapság már meglehetősen ritka, hogy a mozibemutató után több mint egy évet (!) kelljen várni a DVD-kiadásra, márpedig Terence Hill legutóbbi filmjével éppen ez történik.

Százharmincnégy. Ha hinni lehet az adatoknak, a szinte napra pontosan egy esztendeje bemutatott Nevem: Thomas című filmre ennyien váltottak tikettet. Hogy mindez fővárosi vagy magyarországi viszonylat, gyakorlatilag édes mindegy, mert így is, úgy is elkeserítő. Pestiesen szólva nem „nagy durranás” a Terence Hill főszereplésével készült road movie, de a rajongóknak mindenképpen kötelező, márpedig azokból akad nem kevés széles e hazában, ezért is érthetetlen ezen sorok írójának a fenti számadat.

Az olasz színművész – aki idén töltötte be a nyolcvanadik életévét és remek formának örvend – legutóbbi alkotásával kapcsolatban a forgalmazó Romis Mozi néhány nappal ezelőtt arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy a DVD és a Blu-Ray-korong december elejétől lesz megvásárolható, ami üzleti szempontból érthető (közeleg a legszentebb ünnep, ugyebár…), egyébiránt érthetetlen. A filmszerető közönség ugyanis hozzászokhatott az elmúlt esztendőkben ahhoz, hogy átlagban legfeljebb három-négy hónappal a mozibemutató után már hozzájuthat az áhított lemezhez, márpedig a közel tizenöt hónap olyannyira soknak tűnik, mint amennyire kevésnek a fentebb citált százharmincnégy néző.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9915184934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása