PONYVALEGÉNY

Kurucsai Milán presztízse: Vernes Richárd vezérletével nyolcgólos kispesti siker a sereghajtóként záró Cegléd ellen

Közel hét év után tért vissza a XIX. kerületbe a támadó

2024. május 14. - Horváth M. Attila

kurucsai_milan_foto_honvedfchu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngCEGLÉD | Fájdalmas, 8–0-s vereséget szenvedett a Budapest Honvéd-MFA II. otthonában a helyi Vasutas az NB III Dél-Keleti csoport 28. fordulójában, így két játéknappal a szezonzárás előtt eldőlt, hogy a CVSE bizonyosan sereghajtóként zárja a szezont. 

vernes_richard.jpegSzó se róla, lehet annak bukéja, amikor a Kecskeméti József dirigálta Örkény az elköszönő nyár árnyékában kifut a Cegléd elleni megyei I. osztályú bajnokira. Amit a korábbi kiváló középpályás talán elképzelni sem mert, néhány hónap múlva valósággá válhat: hőn szeretett egyesülete ellen meccselhet a fedezet, a magyar futball negyedik vonalában. Ez persze még a jövő, a közelmúlt viszont egy korábbi futballistával hozta össze a sors a CVSE-t még a harmadosztályban – ugyancsak riválisként. A Kurucsai Milán trenírozta fővárosiak május második hétvégéjén fogadták a Ceglédet, és a napokban a BVSC-től szerződtetett, Kispestre visszacsábított Vernes Richárd duplájával és vezérletével 8–0-ra kiütötték a sereghajtót. A 44 esztendős szakembernek különleges lehetett ez a csata, lévén a 2011-es esztendőben 17 NB II-es bajnokin két gólig jutott a Ceglédi Vasutas színeiben.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1118403893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása