PONYVALEGÉNY

Bernd Storck 23 pontja: Sepsi OSK, felsőházi folytatás

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányával csupán négy bajnoki vereséget szenvedett az OSK, ami a 30 fordulós alapszakasz 5. helyéhez volt elég

2024. március 09. - Horváth M. Attila

p1010495_1.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngROMÁNIA | A Superliga alapszakaszának utolsó, 30. fordulójában a Petrolul otthonában fellépő, Bernd Storck által irányított Sepsi OSK-nak mindenképpen győznie kellett ahhoz, hogy a felsőházban folytathassa a küzdelmeket. 

A Varga Kevint kezdőként a 70. percig foglalkoztató Sepsi sokáig 1–0-ra vezetett, ám a véghajrában egalizálni tudott a Petrolul, csakhogy a meccsnek még nem volt vége: a Varga Rolandot nélkülöző, Kecskés Ákost a 85. minutumtól bevető gárda a 92. percben elért találattal nyert 2–1-re, így 43 ponttal az ötödik helyen éppen, hogy becsúszott a felsőházi rájátszásba, hiszen a hatodik Farul Constantát csak jobb gólkülönbségével előzte meg. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a német Bernd Storck tavaly november 30-án a 10. helyen vette át a társulatot Liviu Ciobotariutól, azóta a 61 éves szakemberrel tizenhárom bajnokin hétszer nyert, kétszer döntetlenre végzett, míg négyszer vereséget szenvedett a Sepsi OSK.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5418349465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása