PONYVALEGÉNY

Nem csupán csapatot, megyét is váltott a gólkirályjelölt

Szanku Kristóf Jász-Nagykun-Szolnok helyett Hevesben szerezhet fontosabbnál fontosabb találatokat, mi több, hamarosan az új egylete az előzővel csatázik

2024. február 03. - Horváth M. Attila

szanku_kristof.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngJÁSZFÉNYSZARU | Az ötödik helyezettől az ezüstérmeshez igazolt Szanku Kristóf, csakhogy a huszonkilencedik életévében járó támadó nem maradt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei élvonalban, hanem a Heves megyei I. osztályú Füzesabonyban szeretne hasonlóan eredményesnek bizonyulni, mint az ősszel volt. 

szanku_kristof_keretes.jpgTizenhét találatot szerezni egyetlen pontvadászatban sem könnyű, Szanku Kristófnak mégis sikerült. Nem csoda, hogy felfigyeltek a csatár teljesítményére nem csupán Jász-Nagykun-Szolnok-, hanem Heves megyében is. Röviden a lényeg: az ék a téli átigazolási szezonban Pataki Viktort elveszítő Füzesabonyi SC-Erőss úthoz szerződött, hogy pótolja a kieső tizenöt találatot. Nos, ez eddig, a felkészülés során sikerült, hiszen már nem eredménytelen Szanku Kristóf ‘abonyi mezben, mi több, a gólokat tovább növelheti az alapozó időszakban, elvégre február 7-én, szerdán, jelen állás szerint este fél hétkor a Füzesabony éppen az új támadó előző gárdáját, a Jászfényszarut látja vendégül.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2318318301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása