PONYVALEGÉNY

Korábbi élvonalbeli futballista a Martfű kispadján

Edzőpárosban hisznek az NB III újoncánál

2023. június 27. - Horváth M. Attila

kardos_norbert.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMARTFŰ | Június 19., hétfő óta készül a helyi LSE a 2023/2024-es bajnoki szezonra, amely már nem a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályban éri a társulatot, hanem a szerencsének is köszönhetően – lévén bajnokként nem kellett osztályozót vívnia a harmadosztályú szereplés lehetőségéért – az NB III-ban. 

Miután az eddigi vezetőedzőből, Kardos Mihályból szakmai igazgató lett, új trénert kellett kinevezni a – vélhetően együtt maradó, ám NB-s szinten tapasztaltnak számító védőt és középpályást feltétlenül szerződtetni kívánó – gárda élére, amit meg is találtak a korábbi élvonalbeli futballista, az elmúlt két szezonban a csapat hátsó alakzatát erősítő, ám a rivális kapuja előtt is jeleskedő, összesen 35 bajnokin 14-szer eredményes Kardos Norbert személyében. Jóllehet, a korábban Debrecenben, Kaposváron, Kisvárdán és Tiszakécskén is megforduló futballista úgyszólván már kifelé kacsintgat, úgy tudjuk, vészhelyzet esetén továbbra is segíti tapasztalatával az egyletet a pályán belülről is. Éppen ezért is volt indokolt még egy szakembert kinevezni, a választás Kinyik Györgyre esett, így hivatalosan a Kinyik–Kardos duó felel az együttesért, amelynek a jelenlegi kerete alapján elvben nem jelenthet gondot a bennmaradás kiharcolása. A páros kinevezése azért is lehet telitalálat, mert ez a megoldás lehetőséget kínálhat például arra is, hogy a társulattal egyidőben pályára lépő riválisok bármelyikét feltérképezze a legszűkebben vett szakmai stáb egyik fele. És még az is előfordulhat, a vetélytársak szurkolói alkalomadtán ujjal mutogathatnak az ellenfél sporttelepén felbukkanó idegenre: a martfűi kém.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7418154292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása