PONYVALEGÉNY

149 bajnoki után elköszönt a korábbi NB I-es védő

Hat és fél szezon után búcsúzott az FC Dabastól Földes Milán

2024. január 31. - Horváth M. Attila

foldes_milan.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDABAS | Befejezettnek nyilvánította NB-s szintű pályafutását a korábban öt élvonalbeli bajnokin is pályára lépő, mindössze 30 esztendős Földes Milán, aki januárban búcsút intett az NB III Dél-Keleti csoportjában a 6. helyen telelő, nem mellékesen két hete, 17-én munkába álló helyi FC-nek. 

Ahogy vesszük. Miután jó néhányszor szerelést öltött a(z akkor még létező) második számú társulat bajnokijain, innen nézve tehát bőséggel megvan a jubileumi meccsszám, máskülönben Földes Milán számlálója 149-nél állt meg, ami az első csapatban való fellépéseket illeti. A korábban Kaposváron, Dorogon és Szigetszentmiklóson is megforduló hátvédet információink szerint több alacsonyabb osztályban szereplő alakulat szeretné a keretében tudni, ám nem volna meglepetés, ha végül a megyei I. osztályban folytatná karrierjét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr718315327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása