PONYVALEGÉNY

Nem csupán Urbán Flórián távozik Csornáról

Rutinos labdarúgója is búcsút int az NB III-as alakulatnak

2023. december 28. - Horváth M. Attila

ficsor_david_akcio.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngCSORNA | A gyenge őszi eredmények miatt nem sok sansza van a megkapaszkodásra az NB III Észak-Nyugati csoportjába besorolt helyi együttesnek, a vezetőség mégis megköszönte Urbán Flórián vezetőedző munkáját, csakhogy az is bizonyos, hogy nem csupán az egykori 40-szeres válogatott int búcsút a klubnak, akit az egyesület kötelékéhez visszatérő Horváth Rudolf vált. 

Tizenhét forduló alatt mindössze egyszer nyert az NB III Észak-Nyugati csoportjában szereplő Csornai SE, és miután csupán öt pontot gyűjtött a gárda, nem csoda, hogy sereghajtóként fordul a Győr-Moson-Sopron megyei alakulat. A hátrány már-már behozhatatlannak tűnik, hiszen az újonc, 14. helyen álló Szombathelyi MÁV Haladás VSE neve mellett 16 pont áll. Bár a gyenge szereplés egyértelműen nem az utóbbi időszakban a kispadon ülő Urbán Flórián felelőssége, hiszen kész keretet örökölt, ami jelen állás szerint csupán ennyire képes. Az ősz első felében még az NB II-es újonc BVSC-Zugló kispadján ülő szakember közös megegyezéssel távozott a klubtól, de nem ő lesz az egyedüli. A tapasztalt kapus, Ficsór Dávid két év, összesen 58 lejátszott bajnoki után int búcsút a Csornának, mi több, úgy tudjuk, nem a 37 esztendős cerberus lesz az egyetlen téli távozó.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3118290525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása