PONYVALEGÉNY

Egykori csepeli labdarúgó gólja miatt veszített pontokat a XXI. kerületi alakulat

A Csepel UFC számára a 94. percben úszott el a győzelem

2023. október 29. - Horváth M. Attila

p8250101.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngXII. KERÜLET SVÁBHEGY–CSEPEL UFC 2–2 | A végsőkig kiélezett összecsapáson végül csak egy pontot szerzett a látogató, miután Marczinka Tamás a 94. percben egalizált.   

Hiába vezetett kétszer Rebecsák Szilárd gárdája, végül csak kiénekelték a szájukból a sajtot a budaiak. Bereczki Koppány találatát Bánk Levente még egalizálta a szünet előtt, sokáig úgy tűnt, marad az iksz, amikor a hajrához közeledve Boda József betalált Nándori Márton hálójába, csakhogy a meccsnek még nem volt vége: a 94. minutumban érkezett Boda egykori BKV Előrés csapattársa, Marczinka Tamás, aki bevette Koman Konstantin kapuját és kialakította a 2–2-es végeredményt. Ráadásul a 29 esztendős fedezet számára nem volt mindennapi az összecsapás, tudniillik a 2017/2018-as bajnoki évadban 27 NB III-as találkozón lépett pályára a Csepel FC színeiben, ezúttal viszont a Csepel UFC hálóját vette be.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7818245513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása