PONYVALEGÉNY

Mesébe illő történet: fordította Juhász Roland

Az Unione az egykori 95-szörös válogatott hátvéd fontos találatának is köszönhetően nyerte meg a Csepel UFC elleni ütközetet

2024. március 05. - Horváth M. Attila

p3250388.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngUNIONE–CSEPEL UFC 3–1 | Két sima után három fordított: az őszt két fájó kudarccal, a listavezető Csepel TC elleni hazai, valamint az 1908 SZAC-cal szembeni idegenbeli 1–0-s vereséggel záró óbudaiak ragyogóan kezdték a tavaszt, hiszen a Szent István SE (4–1) és a Pestszentimre (3–0) után a Csepel UFC ellen is győztek. 

Harun Jamoul csak ráijesztett Koplányi Gáborékra a 8. percben, ám nem omlott össze a kapott gól után a Hévízi úti házigazda, amely az első félidő derekán egalizált Aribi Hassan találatával, majd a 37. minutumban a korábbi 95-szörös válogatott hátvéd, a csapathoz a télen többek között Feczesin Róberttel együtt csatlakozó Juhász Roland találatával fordított az Unione, amely Aribi Hassan 50. percben elért góljával végleg lezárta a fontos kérdéseket. Egy azonban még mindig nyitott maradt: ha így folytatja szereplését a Budapest-bajnokság I. osztály 18. fordulójában is három pontot szerző brigád, ki állítja meg a sokra hivatott társulatot?

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2318346753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása