PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: SZÉLES ÁKOS, a Fejér-B.Á.L. Veszprém kézilabdázója

„Azokért a pillanatokért érdemes kézilabdáznom, amikor meccsen kijön az a munka, amit folyamatosan belerakok”

2022. június 29. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: a Bundesligát is megjáró Széles Ákos, a 2021/2022-es szezonban 16 ponttal az NB I 10. helyén végző Fejér-B.Á.L. Veszprém utánpótlás-válogatott kézilabdázója, a csapat irányító átlövője.

szeles_akos_veszprem.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: A sport, illetve a profi sport által nyújtott mindennapi életbe szerettem igazából bele. Az már egy másik kérdés, hogy ezt nekem a kézilabda tette lehetővé. Meg kell jegyezni, az évek múlásával sem lettem ügyesebb labdarúgó, úgyhogy úgy néz ki, jól döntöttem.

A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Egyet nem tudnék és nem is akarok kiemelni. Azokért a pillanatokért érdemes kézilabdáznom, amikor meccsen kijön az a munka, amit folyamatosan belerakok. Ezeket a pillanatokat gyűjtöm.

Akit a sportágon belül nagyra tartok: Azokat az utánpótlásedzőimet tartom nagyon nagyra és vagyok nekik hihetetlenül hálás, akiknek amellett, hogy jó kézilabdást faragjanak belőlem, mindig volt energiájuk jó pedagógusnak is lenni. Ők Horváth László, Juhász Béla és Majoros István.

Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Bár ő már nem aktív, de a kézilabda miatt sodort össze minket másodjára az élet és azóta is a legjobb barátomnak tartom Földes Igort.

szelesakos_akcio.jpg

szeles-akos-forras-sc-dhfk-leipzig_960px.jpgSzezonbeli emlékezetes esemény: Az idei Magyar Kupa Final Four.

Célkitűzés a jelenlegi évadra: Semmiben nem különbözik a tavalyitól. Jobb szeretnék lenni meccsről meccsre.

Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Nincs konkrétan kitűzött végcélom. Minden szezon végén úgy akarok visszatekinteni, hogy megint jobb játékos lettem, mint előtte voltam. Ez az, ami egyedül tőlem függ. Ebben szabad csak mérnem magam.

Amelyik sportot még kedvelem: Pingpong.

Amit eddig még nem tudtak rólam: Az ember általánosságban szeret magáról beszélni, úgyhogy konkrét kérdés esetén egy kávéra mindig nyitott vagyok. (mosolyog)

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9117870209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása