PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: GYIMESI KITTI, a Békéscsabai Előre kézilabdázója

Bár nincsenek rossz pozícióban a viharsarkiak, a korábbi utánpótlás-válogatott átlövő óvatosságra int: „Még nincs vége a bajnokságnak”

2023. március 29. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A 2022. március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Gyimesi Kitti, a női kézilabda NB I-ben szereplő, 12 ponttal a tabella 12. helyén álló, a legutóbbi, 19. fordulóban hazai környezetben a Győri Audi ETO KC-tól 33–22-es vereséget szenvedő EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE utánpótlás-válogatott átlövője.

gyimesi_kitti_akcio_foto_behirhu.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: A családomban mindenki sportolt, így mindig is közel állt hozzám ez a közeg. A nővéremet kísértem el a kézilabda edzéseire még gyerekkoromban, ahol magával ragadott a sport szépsége, a csapatban működés, és az, hogy egy társaság dolgozik és küzd nap, mint nap egy közös cél elérése érdekében.

A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam a sportágnak köszönhetően, így ezek közül egyet kiemelni nem tudnék igazán.

Akit a sportágon belül nagyra tartok: Sok jó játékos van a világ csapataiban, akiknek a játékát szívesen nézem akár élőben, akár televízión keresztül, ilyen például Cristina Neagu.

gyimesi_kitti_akcio_foto_milyo_pal.jpg

Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a sportnak hála, igaz barátokra találhattam. Velük amolyan „kis családként” működünk, bármikor számíthatunk egymásra, amiért igazán hálás vagyok! (mosolyog)

gyimesi_kitti.jpgSzezonbeli emlékezetes esemény: Több is volt, hála Istennek, de talán a fordulatot jelentő első hazai győzelmünket emelném ki, amitől átszakadt a csapatban egy gát, és így új erőre kaptunk. (Sorozatban hat vereséget követően, a 2022. december 17-én lebonyolított 7. fordulóban a lila-fehérek 15–12-es félidei vezetésük után meglepetésre 29–24-re múlták felül azt a Mosonmagyaróvárt, amely a találkozón egy gólt szerző Gyimesi Kitti előző csapata volt – a szerző)

Célkitűzés a jelenlegi évadra: Elsődleges célunk az első osztályú tagságunk megőrzése. Az utóbbi időben fontos lépcsőfokokat tudtunk megugrani, ennek elérése érdekében úgy érzem, meg tudtuk mutatni az igazi arcunkat, és emiatt nagyon büszke vagyok a csapatra. Persze tudjuk, hogy még nincs vége a bajnokságnak, így továbbra is keményen dolgozunk azon, hogy a kitűzött célunkat elérhessük.

Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Lényegében meccsről meccsre szeretnék jobb teljesítményt nyújtani, és ezzel segíteni a csapatomat. Elég maximalista vagyok ebből a szempontból. Továbbá szeretnék időt szentelni a sport utáni életre való felkészülésre is.

Amelyik sportot még kedvelem: Szeretek focizni, bár a tudásom megkérdőjelezhető. (nevet) Szoktam nézni MMA-, néha NBA- vagy NFL-meccseket.

Amit eddig még nem tudtak rólam: Szeretek főzni, csak mosogatni ne kéne. (nevet)

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5518083200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása