PONYVALEGÉNY

Gulyás, nyakleves: a volt NB I-es fedezet nemcsak góllal, győzelemmel is debütált a „megye-háromban”

Az Újpesten, Rákospalotán és Vácon is megforduló középpályás hét találatot hozó összecsapás után ünnepelhetett

2023. augusztus 28. - Horváth M. Attila

gulyas_mate_reac_1_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSZOKOLYA | Miután az NB III már nagyobb követelményt támasztott volna vele szemben is, nem meglepő, hogy a REAC osztályozón elért sikere a 35 esztendős labdarúgó búcsúját is jelentette, aki a Pest megyei III. osztály Északi csoportjában szereplő társulatban örömfutballozhat. 

Persze ha minden hét(vége) úgy alakul, mint a legutóbbi, mindebből több, sokkal több is kijöhet, mindazonáltal összességében a nyitányra nem lehet panasz, ugyanis az 1. fordulóban az immár Gulyás Mátéval a kezdőcsapatában rohamozó házigazda Szokolya ugyan a félidőben még 2–1-es hátrányban volt a mozgalmas nyáron túljutó Pilisszántóval szemben, ám a folytatásban megrázta magát a vendéglátó, amely erős második félidővel nyitott, így a szünet utáni bő húsz percben három gólt berámolva 5–2-re verte előzetesen esélyesebbnek tartott vetélytársát, Gulyás Máté a 66. minutumban módosította 4–2-re az eredményt. A Szokolya sikerének értékét feltétlenül növeli az a tény, hogy a győztes csapat összesen tizenegy emberrel, cserejátékos nélkül vívott hétgólos meccset.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3818202335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása