PONYVALEGÉNY

43. sz. Építők: élvonalbeli erősítés

Lesz ez még jobb is: két forduló után egy győzelem és egy vereség áll az óbudaiak neve mellett

2023. augusztus 27. - Horváth M. Attila

p8100184.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Ugyan a zaklatott nyáron túljutó ASR Gázgyár ellen idegenbeli sikerrel (1–0) kezdte az új szezont az Építők, a folytatás nem sikerült jól, miután a Pozder Nenad dirigálta Budafoki MTE II. alaposan (0–3) megtréfálta. 

Talán mindketten ugyanarra gondoltak, amikor üdvözölték egymást. Furcsa az élet, hogy a Budapest-bajnokság I. osztályában meccselnek egymás ellen, és nem mondjuk az NB II-ben egy Budafok–Tiszakécske összecsapáson. Ifj. Nyilas Elek a nyáron csatlakozott az Építőkhöz, Vaszicsku Gergő pedig újabban a második számú alakulatnál jut szóhoz – nos, ők ketten 2011 tavaszán a meglehetősen groteszk elnevezésű, a magyar másodosztályban szereplő Videoton-Puskás Akadémia színeiben csapattársak voltak. Többek között Vaszicsku korai góljával viszonylag hamar eldőlt a találkozó sorsa, ám meglehet, más eredmény születik, ha Csiki Norbert is szóhoz jut az óbudaiaknál. A korábbi NB I-es labdarúgó és ifj. Nyilas Elek jól megérti egymást a pályán és azon kívül is, így nem véletlen, hogy az ősszel azonos alakulatban futballoznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5018202215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása