PONYVALEGÉNY

A megújult Harminckettesek tere és a nép szava

FOTÓGALÉRIA | Ilyen volt, de milyen lett? A RÉV8 munkatársai erre kíváncsiak az idén június legvégén felfrissített, megújított közterület kapcsán

2023. augusztus 22. - Horváth M. Attila

32_kopf.jpgAmint leszáll a nyári este, a hangulat egyre oldottabb lesz, miközben a hangulatosságra így sem lehet különösebb panasz. Néhány nap híján két hónapja adták át a megújult Harminckettesek terét – ahogy azt annak idején előre jeleztük, a témára visszatérünk, aminek most jött el az ideje –, ami nem csupán az Orczy tér irányába haladó tömegközlekedési járművek megállóját jelenti, hanem a közvetlen környezetet is.    

Még az is lehet, hogy a Kisfaludy utca ugyanolyan zártan és feszesen védekezik, mint a Ferencváros Anett keresztnévre hallgató beállója egy Győr elleni zöld-fehér rangadón. Se ki, se be – legalábbis gépjárművel, mert a gyalogosan érkezők még táncolhatnak is valamelyik elszabadult este folyományaként, hiszen valóságos sziget lett az egykori gyors 17-es autóbusz végállomása és annak környéke. A kivitelezésért felelő RÉV8 munkatársai a napokban a lakosság segítségét kérik. Nem az elméletben eltűnt, felszívódó zebrát vagy a közeli templom egerét kell megtalálni, ahogy Columbo hadnagy jelmezébe sem kell bújni. A huszonhat esztendeje alapított Rév8 Józsefvárosi Rehabilitációs és Városfejlesztési Zártkörűen Működő Részvénytársaság kirendelt emberei arra kíváncsiak, mi a helyiek vagy éppen az átutazók véleménye a megszépült közterületről? Személyesen augusztus 22-én, kedden 16 és 17 óra között, míg két nappal később, augusztus 24-én, csütörtökön 13 és 14 óra között oszthatják meg velük a tapasztalatokat, ám aki éppen nem (abban az idősávban) közlekedik arra, megteheti azok rögzítését a RÉV8-nál elektronikusan, az info@rev8.hu e-mail címen is. A megújult, megszépült, újjávarázsolt és felfrissült Harminckettesek tere olyan, mint a Balaton-parti sajtos-tejfölös lángos: nehéz valamirevaló érzelem nélkül elmenni mellette.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2418198461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása