PONYVALEGÉNY

Egyből egy: Herczeg Simon győzelemmel nyitott

A Fejér Megyei Kupa nyitányán habkönnyű kilencven percet produkált a Tordas, amelyre a baracskai kirándulás után rázósabb túra vár a bajnokságban 

2023. augusztus 16. - Horváth M. Attila

herczeg_simon_p5070014.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngTORDAS | A Martonvásárnak két szezon után búcsút intő, Százhalombattához ezer szállal kötődő Herczeg Simon nem az egykori SZLK tagja lett a nyáron, ám valami azt súgja, mindezt cseppet sem bánja. 

Már csak azért sem, mert az ugyancsak Fejér megyei I. osztályú Tordas – amely a maholnap 29 esztendős támadó immár csak volt egyletével egyébiránt egy hónapon belül, a bajnokság 4. fordulójában, szeptember 9-én, délután fél ötkor találkozik pályaválasztóként – a Fejér Megyei Kupa 1. játéknapján meg sem állt tizenöt találatig. A Baracska otthonában fellépő alakulat erejét jól jelzi, hogy ketten (Kovács Áron és Tolnai Péter) tripláztak, míg ugyanennyien (Cservenka Gergő, valamint Horváth Benett) dupláztak. Fájdalom, Herczeg Simon egyszer sem talált a hálóba, ám ami ezúttal kimaradt, az előttünk álló ünnepi hétvégén bemehet. Igaz is, a Fejér megyei I. osztály nyitányán, augusztus 19-én, szombaton 17 órakor Mezőfalván fellépő tordasiak abban bíznak, hogy a Baracskán elért 1–15 nem egyszeri és megismételhetetlen, avagy a hazai kapu előtti tűzijátékot egy nappal az állami ünnep előtt elpróbálhatják. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2318194259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása