PONYVALEGÉNY

Kalmár Zsolt vereséggel debütált a Fehérvár FC-ben

Csak a Dunaszerdahelyről szerződtetett válogatott középpályás volt DAC-os, újdonsült klubcsapata ellenben továbbra is NB II-es szinten teljesít

2023. augusztus 14. - Horváth M. Attila

p7050555.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKECSKEMÉTI TE–FEHÉRVÁR FC 1–0 | Bemutatkozott új klubjában a Dunaszerdahelyről hat év után távozó csapatkapitány, Kalmár Zsolt: a 32-szeres magyar felnőtt és korábbi utánpótlás-válogatott középpályás csereként beállva 36 percet töltött a pályán vasárnap este.   

Kilenc év és majdnem napra pontosan három hónap után futballozott ismét az NB I-ben a 28 esztendős fedezet, aki a napokban írt alá a Fehérvár FC-hez. Az előző évad végén az osztályváltást csak hatalmas szerencsével (?) elkerülő székesfehérváriak tartják az NB II-es szintet, hiszen az élvonal 2023/2024-es kiírásában eddig még nem szereztek pontot, így magától értetődően sereghajtók, miután Újpesten (2–1), a Sóstói Stadionban a Ferencvárostól (5–3) és legutóbb Kecskeméten (1–0) is vereséget szenvedtek a piros-kékek. Érdekesség, hogy Kalmár Zsolt eddigi utolsó magyar első osztályú fellépésére is idegenben került sor, igaz, 2014. május 17-én a fedezetet a 63. perctől a soraiban tudó Győri ETO 5–0-ra lelépte a Kaposvári Rákóczit. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6918193411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása