PONYVALEGÉNY

Keleti Éva: hetven év az Aranytízben

Soha nem publikált felvételek a fotózás nagyasszonyától

2023. július 29. - Horváth M. Attila

keleti_keleti.jpgAlig két hete „Amit még nem láttatok... Keleti Éva” címmel nyílt kiállítás az Aranytíz Kultúrházban, amelynek ügyvezetője a Jászai Mari-díjas színművésznő, a különleges hangú Balogh Erika, aki annak idején a Dallas című filmsorozatban a Ewing család Lucy-jét szinkronizálta. 

A július 13-tól augusztus 20-ig megtekinthető kiállítás – az eseményről terveink szerint a közeljövőben részletesen beszámolunk – egyik érdekessége, hogy olyan felvételek tekinthetők meg a többek között Kossuth-díjas fotográfus lencséjén keresztül, amelyek eddig sehol nem voltak láthatók. A művész kilencvenedik születésnapjához kapcsolódva az Eötvös10-ben a 2021-es esztendő végén került sor a számtalan remekművet felsorakoztató fotókiállításra, amelyről annak idején honlapunk is beszámolt.

keleti_eva_kiallitas_keleti_palyaudvar.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3018181441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása