PONYVALEGÉNY

Ex-élvonalbeli erősítés az Issimónál

36-szoros guineai válogatott volt kispesti futballista segíthet a palotai gárdának

2023. július 26. - Horváth M. Attila

gettyimages-839717504-612x612.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Nem tudja abbahagyni, pedig már 41 éves. Kifogástalan erőnléte és hatalmas rutinja miatt azonban a Budapest Honvéd korábbi labdarúgója nagy segítségére lehet a Budapest-bajnokság I. osztály legutóbbi, 2022/2023-as kiírásában 23 ponttal a 14. helyen végző XV. Kerületi Issimónak. 

Youla néhány kerülettel odébb vitézkedhet. Legalábbis ahhoz képest, ahol megkedvelték a szurkolók. A 2014 őszétől két szezonon át Kispesten összesen 55 NB I-es bajnokin 14-szer eredményes, többek között a Ferencváros ellen is pazar találatot szerző egykori 36-szoros guineai válogatott Souleymane Youla – aki hazája legjobbjai között 17 gólig jutott – legutóbb tavasszal a Tápióság színeiben mutatott meg valamit a régiből, ám az a megyei harmadosztály volt. Ezúttal viszont következhet valami új – ha hozza a formáját, új királya lehet Palotának. 

Nem az egyetlen  Mármint volt NB I-es játékosa a XV. kerületi egyletnek Souleymane Youla, ugyanis az elmúlt szezonban a Diósgyőr, a Kisvárda, a Zalaegerszeg és a Debreceni VSC egykori kapusa, a még mindig csak 25 esztendős Zöldesi Illés 18 alkalommal védte az előző évadnak újoncként nekivágó Issimo kapuját bajnoki mérkőzésen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5318179225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása