PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: SZEBERÉNYI FLÓRA, a Szombathelyi KKA kézilabdázója

Sorsforduló: az Eszterházy SC-től idén nyáron igazolt korábbi utánpótlás-válogatott átlövő már gyerekként kikötötte a szüleinek, hogy nem kézilabdázik, ám naná, hogy nem így történt

2023. július 14. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Szeberényi Flóra, a női kézilabda NB I/B-ben 28 forduló után 36 ponttal az 5. helyen végző Eszterházy SC korábbi játékosa, a nyáron a csoporton belül 28 játéknapot követően 43 egységgel bronzérmesként záró Szombathelyi KKA újonnan szerződtetett korábbi utánpótlás-válogatott átlövője, aki már megfordult az NB I-ben.

szeberenyi_flora_mksz.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Nem mondanám igazi nagy szerelemnek első látásra a kézilabdát, hiszen a nővérem is kézilabdázott és én kifejezetten kikötöttem anyáéknak, hogy én aztán biztos nem fogok. De végül csak így lett. (nevet)

• A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: A testvéremmel nagy a korkülönbség közöttünk, de mindig is vele szerettem volna játszani, akárcsak egy edzés erejére, és ez idén tavasszal sikerült. (A Sportágválasztó jelenlegi főszereplőjénél csaknem tizenegy évvel tapasztaltabb, szintén átlövőként remeklő Szeberényi Blankáról van szó – a szerző)

• Akit a sportágon belül nagyra tartok: A testvéremet.

• Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Hála Istennek, sok ilyen személy van, hiszen rengeteg embert ismertem meg a kézilabda által és közülük szereztem közeli barátokat is.

• Szezonbeli emlékezetes esemény: Az előző évadra visszatekintve, amikor legyőztük a Vasast. (2023. március 18-án, a bajnokság 21. fordulójában az egriek hazai környezetben 20–18-as félidő után 37–34-re verték meg az angyalföldieket, Szeberényi Flóra összesen 6 találattal szomorította el a piros-kékek két kapusát, Zsigmond Pannát és Vikárné Kurucz Annamáriát – a szerző)

• Célkitűzés a jelenlegi évadra: Megnyerni a bajnokságot és feljutni az első osztályba.

• Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Meghatározó játékos lenni.

szereberenyiflora-0058_foto_szombathelyikezilabdahu.jpg

• Amelyik sportot még kedvelem: Bármilyen sportot szeretek.

• Amit eddig még nem tudtak rólam: Szeretek főzni, illetve más sportokat kipróbálni és űzni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9918167208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása