PONYVALEGÉNY

SZIESZTA. Aki válaszol: BÉLECZKI DÁNIEL, a Kecskeméti TE Labdarúgó Akadémia játékosa

„Kilenc-tíz év után sikerült a megyei utánpótlásból bekerülnöm az akadémiai életbe, amit innen is szeretnék megköszönni mindenkinek, aki ebben támogatott!”

2023. július 11. - Horváth M. Attila

rovat_szieszta_alap.jpgA jó idő és a fárasztó edzések beköszöntével hajlamos lehet a sportoló elmerengeni és lazítani a napi penzum teljesítése után, legyen szó bármely sportág kiválóságáról. A 2023. július 5-én indított, nem feltétlenül napi rendszerességgel jelentkező rovatunkban az aktuális főszereplő segítségével visszatekintünk a közelmúltra, aki némi kulisszatitokba is beavatja a Tisztelt Olvasót. Akivel ezúttal sziesztázunk: Béleczki Dániel, az országos U17-es bajnokság alapcsoportjában 19 ponttal az 5. pozícióban végző, míg az országos U17-es pontvadászat C-csoportjában 23 egységgel a 4. helyen záró Kecskeméti TE Labdarúgó Akadémia játékosa. 

beleczki_daniel.jpgSiker az előző szezonban: Sikernek azt tudhatnám be, hogy kilenc-tíz év után sikerült a megyei utánpótlásból bekerülnöm az akadémiai életbe, amit innen is szeretnék megköszönni mindenkinek, aki ebben támogatott! Illetve szeretném megköszönni nevelőegyesületemnek, a Kecel FC-nek, amely klub a szárnya alatt tartott és a fejlődésemet szolgálta. 

Zavaró tényező a 2022/2023-as évadban: Volt egy kisebb-nagyobb visszatérő sérülésem a hátammal, ami az elmúlt szezonomból is kivette a felét, amit nagyon sajnálok, pláne úgy, hogy ez volt az első évem az itteni akadémián. 

Illat, amit a legjobban szeretek: Nagyon szeretem a frissen levágott fű illatát, de az esőé is a kedvenceim közé tartozik. 

Elvárás önmagammal szemben ebben az évben: Az, hogy fontos eleme legyek az U19-es csapatnak, jó és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsak, gólokat tudjak szerezni, még gyorsabban gondolkodni és egy picit a felnőtt futball felé is szeretnék kacsintgatni. A lehetőség megvan rá és én jövőre mindent meg fogok tenni az ügy érdekében! 

Sport, amit kikapcsolódásként űzök: Inkább a focit teszem főbb hangsúlyba, de ha marad egy kis szabadidőm, akkor pingpongozni nagyon szeretek, fejleszti a reflexeket. 

Zene, ami felpörget vagy megnyugtat: Nagyon sok zenét hallgatok, így kiemelkedőt nem tudok említeni. Inkább a nyugodtabb, sok mondanivalójú zenéket szeretem, ami elgondolkodtat például meccs előtt, és így sokkal jobban tudok koncentrálni. 

Tévéműsor, amit nézek: Nem szoktam gyakran tévét nézni. Nagyon ritkán elkezdek egy sorozatot, ami leköt, meg persze a focimeccsek. 

Adottság a hétköznapokban, aminek a sportban is hasznát veszem: Talán a leleményességemet tudnám ide sorolni, azt mindkét helyen tudom kamatoztatni, na meg persze azt, hogy néha meghúzom a váratlant. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3718164519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása