PONYVALEGÉNY

SZIESZTA. Aki válaszol: EZER ANNA, a Szekszárdi UFC korábbi, a Szent Mihály-Szeged nyáron szerződtetett labdarúgója

„Megtapasztalhattam az NB I-es bajnokság ritmusát és nagyon büszke vagyok magamra, hogy eljutottam idáig” – A támadó kemény munkával tért vissza a Covid-19 után

2023. augusztus 11. - Horváth M. Attila

rovat_szieszta_alap.jpgA jó idő és a fárasztó edzések beköszöntével hajlamos lehet a sportoló elmerengeni és lazítani a napi penzum teljesítése után, legyen szó bármely sportág kiválóságáról. A 2023. július 5-én indított, nem feltétlenül napi rendszerességgel jelentkező rovatunkban az aktuális főszereplő segítségével visszatekintünk a közelmúltra, aki némi kulisszatitokba is beavatja a Tisztelt Olvasót. Akivel ezúttal sziesztázunk: Ezer Anna, a női labdarúgó NB I 2022/2023-as kiírásában 22 forduló után 14 ponttal a 10. helyen végző Szekszárdi UFC korábbi, ugyanennyi lejátszott találkozót követően 24 egységgel a 8. pozícióban záró KÉSZ-Szent Mihály-Szeged nyáron igazolt támadója. 

ezer_anna_stmihaly.jpgSiker az előző szezonban: Megtapasztalhattam az NB I-es bajnokság ritmusát és nagyon büszke vagyok magamra, hogy eljutottam idáig. 

Zavaró tényező a 2022/2023-as évadban: Nehéz volt a visszatérésem a Covidból, ez nagyon megnehezítette a dolgom, de végül kemény munkával sikerült. 

Illat, amit a legjobban szeretek: Nincs különösebben kedvenc illatom. 

Elvárás önmagammal szemben ebben az évben: Sikeres legyek az új csapatomban és minél többet hozzá tudjak tenni a gárda sikeréhez, valamint a lehető legtöbbet hozzam ki önmagamból. 

Sport, amit kikapcsolódásként űzök: Egyértelműen a foci, de ha van egy kis szabadidőm is, akkor igazából bármilyen sport szóba jöhet, de az nem kérdés, hogy a futball az első. 

Zene, ami felpörget vagy megnyugtat: Nagyon sok olyan zene van, ami felpörget, lényegében bármire nyomom a táncot. 

Tévéműsor, amit nézek: Nem sok időm van, de általában sorozatokat. 

Adottság a hétköznapokban, aminek a sportban is hasznát veszem: Beszédes típus vagyok, ezáltal könnyebb volt beilleszkednem a csapatba, a pályán és azon kívül is sokat segít a kommunikáció és ez nagyon nagy előny, ha valaki nem visszahúzódó és csendes típus. 

ezer_anna.jpgAz előző szezonban fix volt az iksz  Nem maradt sok ideje Ezer Annának arra, hogy sokáig meglegyen volt szekszárdi csapattársai nélkül, ugyanis a felkészülés során a szegedi hölgysereg megmérkőzött az UFC-vel. Különleges csata volt ez az új leánynak és az új alakulatnak is, lévén az első edzőmeccset vívta egymás ellen a két NB I-es gárda, amelyet 1–1-es félidőt követően a Szieszta rovatunk mostani főszereplőjének volt együttese nyerte 2–1-re. Érdekesség, hogy a 2022/2023-as szezonban a szekszárdi bajnokijukon 1–1-re végeztek a felek, míg Szegeden a félidőben 2–1-re még a tolnaiak vezettek, ám a találkozó véghajrájához közeledve már 4–2-re a Szent Mihály látszott győztesnek, amikor a 81. minutumban Ezer Anna 4–3-ra módosította az állást, Kiss Gabriella pedig a 91. percben kialakította a 4–4-es (!) végeredményt. Hogy az előttünk álló évad során is ikszre veszik a figurát a felek, arra nem vennénk mérget, mindazonáltal Ezer Annának és újdonsült társainak október 14-én lesz egy útja Szekszárdra, ugyanis a 7. fordulóban az UFC a Szent Mihályt fogadja, jelen állás szerint 14 órai kezdettel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8018191543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása