PONYVALEGÉNY

SZIESZTA. Aki válaszol: VESZTERGOM BETTINA, a Haladás-Viktória labdarúgója

Az U19-es bajnoki cím mellé a türelem sem rossz ajánlólevél a támadónak, aki még ebben az évben bemutatkozna az élvonalban

2023. augusztus 14. - Horváth M. Attila

rovat_szieszta_alap.jpgA jó idő és a fárasztó edzések beköszöntével hajlamos lehet a sportoló elmerengeni és lazítani a napi penzum teljesítése után, legyen szó bármely sportág kiválóságáról. A 2023. július 5-én indított, nem feltétlenül napi rendszerességgel jelentkező rovatunkban az aktuális főszereplő segítségével visszatekintünk a közelmúltra, aki némi kulisszatitokba is beavatja a Tisztelt Olvasót. Akivel ezúttal sziesztázunk: Vesztergom Bettina, a női labdarúgó NB I 2022/2023-as kiírásában 22 forduló után 28 ponttal a 6. helyen végző szombathelyi Haladás-Viktória játékosa. 

vesztergom_bettina.jpgSiker az előző szezonban: Bajnoki cím. (A leány országos U19-es bajnokság 2022/2023-as kiírását 28 forduló után 66 ponttal, a Ferencvárost mindössze eggyel jobb gólkülönbséggel a szombathelyi Illés Akadémia-Viktória nyerte, a SZIESZTA jelenlegi főszereplője a pályán is annak bizonyult, ugyanis Vesztergom Bettina 15 összecsapáson 8 találatig jutott – a szerző)  

Zavaró tényező a 2022/2023-as évadban: A túlkoros szabály.  

Illat, amit a legjobban szeretek: Carolina Herrera Good Girl.  

Elvárás önmagammal szemben ebben az évben: Fejlődés, türelem, bemutatkozás az NB I-ben. 

Sport, amit kikapcsolódásként űzök: Változó, mivel minden sportot szeretek.  

Zene, ami felpörget vagy megnyugtat: The Weeknd, Playboi Carti, Madonna – Popular. 

Tévéműsor, amit nézek: Inkább sorozatozni szoktam.  

Adottság a hétköznapokban, aminek a sportban is hasznát veszem: Közvetlenség.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4318193415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása