PONYVALEGÉNY

Csak a visszatérő Tóth Dániel örülhetett Szolnokon, az új igazolás nem

Hiába szerződtetett Kardos Norbert személyében NB I-es rutinnal felvértezett belső védőt a MÁV, a Hódmezővásárhely elvitte a három pontot az NB III Dél-Keleti csoport 5. fordulójának szerda délutáni találkozóján

2023. augusztus 31. - Horváth M. Attila

kardos_norbert_foto_szolnokimavfchu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSZOLNOKI MÁV–HÓDMEZŐVÁSÁRHELY 1–3 | Hiába szeretett volna leginkább már az edzőségre koncentrálni, egy házon belüli összekülönbözés miatt idő előtt intett búcsút a Martfűnek Kardos Norbert, akinek annyiból szerencséje volt, hogy játékosként kereshetett és hamar találhatott is magának új alakulatot. 

Rutinjának köszönhetően várható volt, hogy kelendő lesz az átigazolási piacon, de túl a harmincon már érthető, ha nagyobb kiruccanásokra már nem vállalkozik egy futballista, így tehát kézenfekvőnek tűnhet, miért is lett az egykori kaposvári labdarúgó a Szolnoki MÁV új fiúja. (Aki egyébként újdonsült alakulatával az idei utolsó, 17. fordulóban Martfűre lesz hivatalos, november 26-án, 13 órai kezdettel a védő régi és új társulata az újonc LSE pályáján vív majd vélhetőleg nagy csatát.) A tapasztalt hátvédet rögtön a mélyvízbe dobták, hiszen az NB III Dél-Keleti csoport 5. fordulójára szerdán került sor, ekkor a Tiszaligeti Stadionba a Hódmezővásárhely látogatott. Az az alakulat, amelynek soraiban kezdőként jutott szóhoz a korábban Kecskeméten és Békéscsabán is megforduló Tóth Dániel, aki a 2014/2015-ös szezonban tíz NB II-es bajnokin futballozott szolnoki színekben. Az összecsapás a látogató szája íze szerint alakult, Gréczi Gábor révén már az első félidő derekán előnybe került a HFC, és bár a MÁV Alfredo Pinto szünet után nem sokkal szerzett góljával egalizált, a hajrához közeledve Hunya Krisztián és Borbás Martin is bevette Csáki Kálmán hálóját. Szeptember 3-án, vasárnap mindkét alakulatra idegenbeli csörte vár, a Szolnoki MÁV Dabasra, míg a Hódmezővásárhely Ceglédre utazik.    

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2518204323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása