PONYVALEGÉNY

Kupagyőzelem után új kihívás: már nem üres a Gödöllői SK kispadja

Ahol a Zoltánokban hisznek: korábbi soroksári, szigetszentmiklósi és vecsési futballista irányít

2023. június 20. - Horváth M. Attila

molnar_zoltan_foto_heredisporthu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngGÖDÖLLŐ | Amint arról korábban beszámoltunk, az ősszel már nem Győri Zoltán felel a helyi SK szakmai munkájáért, de a régió futballjával abszolút képben lévő vezetőedzője lesz a Pest megyei I. osztályban a bajnok Vecsés és a második Dunaharaszti mögött bronzérmesként záró alakulatnak. 

Molnár Zoltán neve nem cseng rosszul a magyar futballban, ami még akkor is igaz, ha ezúttal nem az Újpest, a BVSC, az MTK, a Dunaferr és a Paks egykori jobbhátvédjéről van szó. Ami mégiscsak közös bennük, mindketten voltak a Vecsési FC labdarúgói, ám nem futballoztak együtt. Annál is inkább, mert a Gödöllői SK új szakvezetője csupán 42 esztendős, és edzőként sem nyeretlen kétéves, hiszen minden állomáshelyén sikerek övezték az útját, ami információink szerint a kiválasztásnál meglehetősen jó ajánlólevélnek számított. Jóllehet, a legutóbb a Tiszaföldvárt dirigáló tréner csapatával csupán másodikként zárt a bajnokságban, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kupa fináléját voltaképpen könnyedén abszolválta (2–0) a többek között Szanku Kristóffal felálló Jászfényszaru ellen a kapus Gerhát Dávidot, az ex-balatonfüredi Emperger Lászlót, a korábbi utánpótlás-válogatott Asztalos Dávidot és a volt ceglédi Peres Csabát is a soraiban tudó Földvár. Molnár Zoltán – elődjéhez, Győri Zoltánhoz hasonlóan – labdarúgóként sem volt utolsó, a Kispesten eltöltött időszak után futballozott Soroksáron, Szigetszentmiklóson és Vecsésen, míg a Rubeola FC Csömör futsalcsapatával bajnoki címmel büszkélkedhet. Hogy ugyanezt megtehesse egy év múlva Gödöllőn is, ahhoz a jelenlegi játékoskeret minden valószínűség szerint kevés lesz – ez viszont már nem csupán az új vezetőedzőn múlik... 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr10018150512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása