PONYVALEGÉNY

Két szezon után távozik a gödöllői sikeredző

A 2023/2024-es szezonban már nem Győri Zoltán irányítja a GSK-t

2023. június 07. - Horváth M. Attila

gyori_zoltan_foto_godolloiskhu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngGÖDÖLLŐ | Hiába lett bajnok 2022-ben, illetve bronzérmes és Pest Megyei Kupa-győztes idén az egykori élvonalbeli támadó, Győri Zoltán irányításával készülő helyi SK, amit hetek óta rebesgettek, immár valósággá vált: eldőlt, hogy a következő évadnak nem a június 8-án, csütörtökön a negyvenhetedik születésnapját ünneplő szakemberrel a kispadon vág neki a társulat.  

A többek között Vácon, Szombathelyen és Zalaegerszegen is futballozó, az utolsó aktív éveiben az NB III-as szinten bombaerősnek számító Tura VSK-ban is fontos gólokat szerző csatár tizenhét esztendeje kezdett el edzősködni, a Gödöllői SK felkérésére Hevesi Tamás távozása után, két esztendővel ezelőtt mondott igent. Győri Zoltán ezen időszak alatt 58 bajnokin dirigálta a Pest megyei alakulatot, az elért eredményekre pedig nem csupán a fiatal tréner, hanem bármelyik kollégája büszke lehetne, ugyanis a társaság 42 győzelem mellett 7 alkalommal játszott döntetlent és mindössze 9 vereséget szenvedett. Az összesen megszerezhető 174 egységből 133-at gyűjtött be a Gödöllő, ami közel 77%-os eredményességi mutatónak felel meg. Nem volna meglepetés, ha a bajnokságot ismerő, arra rálátással bíró, céltudatos tréner kerülne Győri Zoltán helyére, ám honlapunk információja szerint az új szakemberrel még nem született meg a megegyezés. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8218141554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása