PONYVALEGÉNY

Európa Liga: négymilliós számla a rongálásért

A másfél héttel ezelőtt a Puskás Arénában rendezett finálé után randalírozó drukkerek nem európai módon viselkedtek

2023. június 11. - Horváth M. Attila

img_20230531_184122.jpgMájus utolsó vasárnapja emlékezetesre sikeredett a spanyol Sevilla szurkolóinak ugyanúgy, mint Terézvárosnak: előbbiek örülhettek azért, mert az övéik 11-esekkel elhódították az Európa Ligát az olasz AS Roma ellen, a VI. kerületiek, különösen a Liszt Ferenc tér környékén élők pedig foghatták a fejüket, miután az egyelőre beazonosítatlan csapat drukkerei mintegy négymillió forintos kárt okoztak. 

Soproni Tamás, a kerület momentumos első embere nem vacakolt sokat, benyújtotta a számlát a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Nonprofit Zrt.-nek, miután a szurkolók többek között megrongálták a padokat és kitaposták a virágokat, nem is szólva a rengeteg szemétről, amit maguk után hagytak. A múlt hét szerda este kilenc órakor kezdődő találkozó előtt közel két és fél órával a Kodály köröndnél portálunk is találkozott a Sevilla népes szurkolói küldöttségével, ám rendbontásnak nyomát sem lehetett látni, igaz, az Andrássy úton rendőri felvezetéssel haladtak a spanyolok, akik ekkor még nem tudhatták, milyen izgalmak várnak rájuk a budapesti éjszakában.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2318143868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása