PONYVALEGÉNY

Visszavonulás 39 évesen: Ujfalusi Attila befejezte a futballt

Vesztes bajnokin köszönt el az aktív játéktól a Kistarcsa meghatározó tagja

2023. május 31. - Horváth M. Attila

fociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKISTARCSA | A 30., utolsó fordulóban esedékes Vác-Deákvár elleni, 5–1-re elveszített bajnoki mérkőzésen lépett pályára a felnőttek között utoljára Ujfalusi Attila, a Pest megyei II. osztály Északi csoportjában 29 ponttal a tabella 13. helyén végző helyi VSC meghatározó tagja. 

A hétvégi bajnokin kezdőként lehetőséget kapó 39 esztendős sportember az 57. percig, 0–4-es állásig tartózkodott a pályán, akkor Molnár Miklós váltotta. Ujfalusi Attila a 2022/2023-as bajnoki évad során 19 találkozón jutott lehetőséghez és azokon nyolc találatig jutott, míg mindent egybevetve a visszavonuló futballista a Kistarcsa színeiben összesen 139 mérkőzésen 51 gólt ért el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5018136544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása