PONYVALEGÉNY

Az élet írta: a 93. percben, emberhátrányban szerzett góllal lett ezüstérmes a Diósd

Az újonc nagy menetelésének vége: bajnoki címmel felérő második helyezés

2023. május 28. - Horváth M. Attila

p6130251.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngTÁPIÓSZENTMÁRTON–DIÓSD 1–2 | A hét bajnoki óta veretlen, több győzelmének köszönhetően 62 ponttal második helyi Aranyszarvas SE fogadta az ugyanennyi egységgel harmadik, egyhuzamban öt találkozón vereséget nem szenvedő DTC-t május utolsó szombatján. 

polakovics_attila.jpgA döntetlen tehát csak a Kecskeméti József dirigálta vendéglátónak lett volna jó, de nem erre játszottak a csapatok, már csak azért sem, mert az első negyedóra után 11-esből vezetéshez jutott a házigazda. Az eredmény sokáig nem változott, ám a második felvonás közepén felgyorsultak az események: előbb a DTC egyenlített, majd emberhátrányba került, ám a(z ezen a szinten) kifogástalan erőnlét ismét meghozta a gyümölcsét, elvégre Polákovics Attila újonc alakulata a szezonban nem először mentett pontot vagy szerezte meg a győzelmet hajrábeli találattal – május 27-én idegenben nyolcadik alkalommal. Ezúttal a gárda kapitánya, a Diósdot hat éve szolgáló, az első csapat színeiben ezúttal a 142. bajnokiján pályára lépő 41 esztendős Probáld Attila bizonyult eredményesnek, a 93. percben vette be Csutorka Márk hálóját. A sportembernek ez volt az évadbeli második bajnoki gólja – stilszerűen bajnoki második helyet ért. (Terveink szerint a témával a közeljövőben részletesen foglalkozunk.)   

Pest megyei II. osztály Déli csoport, 30. forduló 

 ARANYSZARVAS-MASTERPLAST SE–DIÓSDI TC 1–2 (1–0) 

Tápiószentmárton, vezette: Tóth Szabolcs (Molnár László, Balogh II Zoltán) 

Gólszerző: MAJOROS SZABOLCS (1–0, 11-esből) a 17., ZANA DÁNIEL (1–1) a 64., PROBÁLD ATTILA (2–1) a 93. percben 

Kiállítva: GYULAY GÁBOR (Diósdi TC) a 66. percben 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9618133788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása